Nors prabangusis „gelikas“ jau tapo vizitine K. Mesegeur kortele, moteris jo vairuoti nebenori. Priežastis – paprasta. 2022 metų automobilis jai tapo… per prastas, rašoma pranešime spaudai.

Vis dėlto įdomiausia, kad nors pati už šį automobilį mokėjo 250 tūkstančių eurų, moteris nutarė jį parduoti už… vieną milijoną eurų.

„Čia – kaip vynas, brangsta su metais. Tai į tą milijoną įeina „gelikas“, vardiniai numeriai ir plius – pasimatymas su manimi. Dabar yra visa eilė tų pirkėjų, tai net nežinau, gal reikia surengti kokį aukcioną...“ – planais dalinasi moteris.

O kadangi Lietuvoje nėra labai daug žmonių, kurie už automobilius galėtų mokėti po milijoną eurų ir daugiau, Kristina norėtų, kad jos automobilį apžiūrėtų ir galbūt juo susigundytų netoli Alytaus gyvenantis verslininkas T. Barštys.

„Manau, kad jis tikrai norėtų pasimatymo su manimi... bet jis labai jau čiudnas“, – sakyo moteris.

Tiesa, Kristinos santykiai su garsiuoju verslininku nėra patys geriausi. Garsenybės visai neseniai vienas kitam mestelėjo kandžių replikų. Reaguodamas į kone kasdien kepamus Kristinos filmukus socialiniuose tinkluose, T. Barštys rėžė iš peties. O išgirdusi, ką apie ją šneka verslininkas, Kristina paliepė jam atsiprašyti.

Deja, nesėkmingai...

„Ta mergelė su silikoninėmis krūtinėlėmis, ten – nieko natūralaus. Jei galėtų, tai ir į smegenis to silikono įsidėtų“, – apie atsiprašymus nė negalvoja T. Barštys.

Tad Tautvydas ne tik, kad nepirks Kristinos automobilio. Dar blogiau! Tokį automobilį jis panaudotų tik savo ūkyje – ten, kur, Barščio manymu, ir turi važinėtis toks už milijoną pardavinėjamas automobilis.

„Pas Barštį, žinai, žirgai iš „Rolls Royce“ valgo. Tai jai iki Barščio kaip iki mėnulio. Kokia kalba gali būti su chamine? Reikia chamiškai kalbėti ir elgtis. O jeigu jai pasakysiu „atsiprašau“, tai ji dar chamiškiau pradės elgtis“, – sako verslininkas.

Apie tai išsamiai - laidoje „TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. per TV3.