Be nuotykių filmų ir smagių komedijų filmų „Žiūrėkit, kas vėl kalba“, „Legenda apie Zoro“, „10 000 metų prieš Kristų“, „Pinigų traukinys“, premjerinio animacinio filmo „Skūbis-Dū! Goblinų karalius“ kovo 11-ąją, 19.00 val. LNK savo žiūrovus pakvies į labai linksmą, gražų, ir, žinoma, aistrų kupiną koncertą.

Muzikinė metų dvikova „Šokėjai prieš Dainininkus“ pagaliau atsakys į amžinąjį klausimą, kas ką daro geriau – dainininkai šoka ar šokėjai dainuoja. Susikeitę vaidmenimis ir profesijomis, žinomi šalies parketo meistrai ir scenos numylėtiniai mes iššūkį vieni kitiems ir susitiks vienoje scenoje.

„Ši dvikova ir puikiai joje besikaunantys dainininkai ir šokėjai tik įrodo, kad Lietuvoje jau neužtenka būti geru tik vienoje srityje. Jei nori būti populiarus, turi tobulai mokėti viską“, − sako viena iš metų dvikovos teisėjų, žinoma šokėja ir LNK laidos „Atgal į vaikystės miestą“ vedėja Ieva Norkūnienė.

Greta jos vertinti šokančių dainininkų ir dainuojančių šokėjų įsitaisys dainuojanti aktorė Kristina Kazlauskaitė, aktorius Adolfas Večerskis ir etiketo specialistas Giedrius Drukteinis.

Pirmą kartą televizijos istorijoje šokantį su žmona Irena Starošaite dvikovos žiūrovai pamatys patį Žilviną Žvagulį.

„Pavydusis Žvagulis šįkart nusprendė neieškoti partnerio žaviajai žmonai ir ant blizgančio parketo išdrįso stoti ir ką moka parodyti pats“, − praneš koncerto vedėjai dainininkė Inga Valinskienė ir šokėjas Andrius Butkus.

Kaip Ž. Žvaguliui sekėsi šokti ir koks vaidmuo jo ir I. Starošaitės pasirodyme teko šokėjui T. Rimgailai, paaiškės jau visai netrukus.
„Aš galiu viską dėl tavęs“ – ant parketo vienas kitam ištars Katažina Nemycko ir Dainius Dimša. O svajonių jaunikis Radži su šokėja Ana Kapustina žiūrovų teismui pateiks savo vestuvinio valso repeticiją. „Bima bam“ – nuotaikingą džaivą dovanos dainininkė Ingrida Kazlauskaitė ir šokėjas Vytautas Mackonis. „Pagauk mane“ – daugkartinį Lotynų Amerikos šokių čempioną Andrių Kandelį provokuos žavinga jauna dainininkė Eglė Jakštytė.

Tuo tarpu už širdies griebiantį romansą „Singarela“ uždainavusiam Tadui Rimgailai šoks net dvi scenos deivės – I. Starošaitė ir K. Nemycko.

Apimti azarto į kovą stos ir patys dvikovos vedėjai I. Valinskienė ir A. Butkus.

„Juos sujungė šokis. Vėliau jie pradėjo kartu ir dainuoti. O dabar, pasakysiu aš jums, mažiausiai pusei Lietuvos atrodo, kad jie dar ir gyvena kartu. Šiandien yra lemtingoji diena, kai mes sužinosime – kas kurį geriau išmokė – ar Inga Andrių Butkų dainuoti, ar Andrius Ingą šokti“, − reziumuos dvikovos teisėja K. Kazlauskaitė.

VIDEO:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)