Apie sprendimą A. Švilpauskas pranešė socialiniame tinkle.

„Šiandien, po keturių įsimintinų metų darbo, atsisveikinu su „KK2“ laida. Keturis sezonus dirbau su tikra profesionalų komanda. Tai buvo nepakartojama patirtis!

Noriu padėkoti Sauliui Bartkui ir Domininkui Ramonui už pasitikėjimą! Ačiū, kad mane priėmėt į „Be Tabu“ šeimą! Tai buvo ypatingi ir, profesine prasme, tobulėjimo metai! Net nemėginsiu nupasakoti, kokius šaunius kolegas turėjau. Aš vis dar manau, kad nufilmavus mūsų ofiso darbo dieną, būtume susukę geriausią realybės šou. Marius Zaremba, Evelina Pa, Donata Laisva Edita Stanevičiūtė – taip ir toliau laikykit tempą ir aukščiausius reitingus!

Išsiskirti sunku, bet visada bus smagu prisiminti! Sėkmingo skrydžio, ryškiausia Lietuvos papūga! „KK2“

Ačiū visiems pašnekovams, kurie pasitikėjo ir įsileido į savo namus ir gyvenimus!

Kur toliau? Nežinau. Dėl to ir įdomu gyventi!“ – pranešė jis.

Delfi primena, kad prieš kelias dienas paaiškėjo, jog ne vieną „KK2“ sezoną žiūrovus džiuginusi laidų bei renginių vedėja Justė Žičkutė-Lukošaitienė palieka LNK eterį.

Šią žinią Delfi patvirtino LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius. Jis nurodė, kad šį sprendimą priėmė pati J. Žičkutė.

„Šį penktadienį buvo paskutinė „KK2 penktadienio“ laida, kurioje filmavosi Justė. Ji priėmė sprendimą nebevesti „KK2“, „KK2 penktadienio“ laidų motyvuodama asmeninėmis priežastimis. Esame jai labai dėkingi už jos darbą LNK laidose ir linkime sėkmės privačiame gyvenime bei naujuose karjeros iššūkiuose“, – komentare rašo LNK atstovas spaudai.

Delfi J. Žičkutė sakė, kad artėjant rimtam jubiliejui – trisdešimtmečio šventei – priėmė sprendimą atsisveikinti su LNK ir vestomis laidomis „KK2“ bei „KK2 pentadieniu“.

„Sprendimas buvo gerai apgalvotas, tačiau ne lengvas, nes visgi laidos buvo tapusios svarbia mano gyvenimo dalimi.

Daugeliui kils klausimas kodėl, tačiau atsakymas į klausimą yra labai paprastas – užaugau. „KK2“ laidos vedėja tapau vos 22-erių, tad nuo to laiko prabėgo net septyneri metai! Esu nepaprastai dėkinga prodiuseriui Sauliui Bartkui, kuris man suteikė galimybę augti ir tobulėti. Ačiū antra šeima tapusiam kolektyvui, ištikimiems žiūrovams ir žinoma – pašnekovams. Na, o dabar metas švenčių ir kelionių kupinai vasarai, o vėliau – naujiems vėjams. Tikiuosi, kad žiūrovams sakau ne viso gero, o iki pasimatymo“, – Delfi sakė J. Žičkutė-Lukošaitienė.