– Ar susimąstai, kur dabar būtum, jei ne tas KĮŽ?

– Dažnokai apie tai pagalvoju... Prieš tą projektą gyvenau Kaune, buvau Muzikinio teatro choro artistė, studijavau Vytauto Didžiojo universitete. Manau, būčiau taip ir gyvenusi... O realybės šou mano gyvenimą pakeitė iš esmės.

– Kaip?

– Pirmiausia įgijau neįkainojamos patirties ir gyvenimo dovanų, kuriomis neatsidžiaugiu iki šiol. Nuo mažens dalyvavau daugybėje dainų konkursų, festivalių, o užlipti į didžiąją sceną taip ir nepavykdavo, todėl nusprendžiau išbandyti jėgas KĮŽ. Visada svajojau gyventi Vilniuje. Pagalvodavau, kaip būtų smagu dirbti radijuje ar televizijoje – ir štai aš TV laidos „Nerealiai“ vedėja, paskui – radijas, vėliau pakvietė į „Žvaigždžių duetų“ komandą... O dabar ir vėl turėsiu galimybę mėgautis tiesioginio TV eterio žavesiu...

– Kokie įspūdžiai iš šiųmetės atrankos?

– Buvau pirmasis žmogus, su kuriuo kalbėjosi būsimi dalyviai. Išgirdau ir pamačiau daug jaunų žmonių, turinčių svajonę dainuoti. Buvo visko – ir labai įspūdingų pasirodymų, ir tokių, kurie kelia šypseną.

– Kokie „Muzikos akademijos“ pranašumai?

– Kadangi jos dalyvių, kitaip nei „keliukų“, nerodo septynias dienas per savaitę, kai nežaidžia intrigos, asmeninės simpatijos ir antipatijos, emocijos, pagaliau nuovargis, žiūrovai gali juos objektyviau vertinti.

– Koks momentas iš KĮŽ labiausiai įstrigo?

– Buvau pirmoji, kuri išbandė „karštąjį mikrofoną“. Tą šeštadienį puikiai prisimenu – labai jaudinausi, supainiojau dainos žodžius, drebėjo ir rankos, ir kojos, ir balsas... Tada buvo mano dainos „Nereikia žodžių“ premjera – pajutau, koks malonumas daugybei žmonių dainuoti savo kūrybos dainą... Ir, žinoma, pergalės džiaugsmas! Be to, labai gerai prisimenu mūsų sekmadienio išvykas. Viena labiausiai įstrigusių – kelionė į Palangą, kur paplūdimy vaikščiojom per karštas žarijas...

– Ką patartum naujokams?

– Siekiant savo svajonės klausyti širdies.

– Ar dabar daug koncertuoji?

– Mano muzikinė veikla šiuo metu nėra intensyvi. Tačiau džiaugiuosi išleidusi albumą. Mano dainų žmonės nepamiršta, o aš jas mielai dainuoju iki šiol.

– Ką tau teks daryti „Muzikos akademijoje“?

– Kalbinsiu šou ekspertus, įsikūrusius radijo stoties „Lietus“ studijoje, taip pat rengsiu reportažus apie projekto dalyvius. Be to, „Lietuje“ kasdien bus rengiama speciali laida su šou dalyviais.

– Jaudiniesi prieš startą?

– Kasdien vis labiau. Man tai visiškai naujas projektas, be to, tiesioginis eteris įpareigoja viską padaryti gerai iš pirmo karto.

– Kokios dar veiklos šiuo metu turi?

– Ketvirtame kurse neakivaizdžiai studijuoju lietuvių filologiją.

– Darbas radijuje ar televizijoje tave labiau „veža“?

– Net nežinau... Radijuje dirbu jau antrus metus, todėl ten jaučiuosi tarsi savo rogėse. Ir televizija, ir radijas mane vilioja, todėl ir ateityje tikiuosi suktis šiose srityse.