Žinomas vyras yra vienas iš nedaugelio žmonių, žinančių, kas slepiasi po kaukėmis. Būtent jo dėka dainuoti pradeda garsiausi Lietuvos žmonės, kuriems muzikinė scena yra svetima, rašoma pranešime spaudai.

„Kiekvienas dalyvis yra vis naujas iššūkis. Bet dėl to ir įdomu. Smagu stebėti, kaip artistus pagauna azartas – pirmose laidose jie nusiteikę „ai, bus, kaip bus“. Įpusėjus sezonui jie pradeda nuoširdžiai išgyventi – oi, dar nenoriu iškristi, kaip čia dar apkvailinti tą komisiją? Dažnas pradeda „overthinkinti“. O juk čia tik žaidimas. Tave gali staiga atpažinti visiškai netikėtai“, – sakė jis.

Paklausus, su kuo lengviau dirbti – ar su profesionaliais atlikėjais ar su scenos naujokais, Deivydas nusišypso: „Amžinas paradoksas. Profesionalūs dainininkai, aktoriai, TV laidų arba renginių vedėjai visada ruošiasi numeriui, nors dažnu atveju visai neblogai galėtų ir ekspromtu pasirodyti. Iš kitų profesinių sferų atklydę žmonės nori, kad iš pirmo bandymo pavyktų. Tada tenka vargti, repetuoti kartu, žiūrėti, kad nesimuliuotų.“

Žinomas vyras neslepia, kad repetuojant neretai sunku išvengti ne tik kuriozinių situacijų, bet ir pykčio priepuolių bei durų trankymų.

„Šiemet labai ekspresyvus yra Juodvarnis. Jei kas nors nepavyksta, susinervina, vaikšto po repeticijų studiją, garsiai diskutuoja pats su savimi. Aš sėdžiu kampe ir šypsausi. Bet, nepaisant kurioziškai juokingo pasiruošimo, su juo pavyko daug gerų numerių parengti“, – kalbėjo prodiuseris.

Deivydas Zvonkus

Maža to, pats Deivydas taip pat neretai sulaukia prašymų išduoti, kas slepiasi po kaukėmis. Vis dėlto, kaip pats sako, jo artima aplinka puikiai žino, kad iš jo tokios informacijos neišgaus.

Be to, nors pats jau yra dalyvavęs šiame šou ir slėpęsis po Superherojaus kauke, žinučių su spėjimais, jog yra po viena ar kita kauke, sulaukia ir šį sezoną: „Viena kita žinutė buvo. Kai žiūrovai išgirsta baisiai negražų balsą, ima galvoti, kad Zvonkus. Nieko tokio, tegu spėlioja.“

Daugelis žino, kad vienas iš komisijos narių, Stanislavas Stavickis-Stano, yra geriausias Deivydo Zvonkaus draugas. Todėl nenuostabu, kad kas antroje laidoje Stano tikisi po kauke išvysti savo kolegą.

Pats Deivydas dėl tokių draugo spėjimų nepyksta ir į viską žiūri su gera humoro doze: „Suprantu, kad jam sunku. Antrąkart su ta pačia žmona skiriasi... Mano pavardė jam kaip malda, kuri nuramina sielą. Artėja Stano gimtadienis – padovanosiu jam nusiraminimo kėdutę.“

Dar daugiau paslapčių ir didžiausia sekmadienio staigmena – nauja kaukė – jūsų laukia jau šį sekmadienį, šou „Kaukės“, 19.30 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją