Dvylika metų Turniškėse gyvenanti moteris sako susikūrusi namuose komfortišką ir jaukią aplinką. Ponia Kristina svarsto: galbūt dėl to taip įnirtingai ją iš Turniškių nori išprašyti?

„Aš kliuvau jau tada, kai ištekėjau už Algirdo. Visą laiką puolė Algirdą, o paskui ir mane. Net mano verslą bandė žlugdyti, tačiau gyvenu, gyvenimas juk turi tęstis“, – pasakoja buvusio prezidento našlė.

Lietuvos Respublikos Konstitucinio Teismo atstovai yra sakę, kad Konstitucija tokių privilegijų, kokias turi K. Brazauskienė, šalies vadovų sutuoktiniams nenumato. Tiesa, verslininkė piktinasi ne dėl to: „Na, ginant valstybės interesus juk reiktų pažiūrėti aplinkui: darbo vietos kuriamos lėtai, o išlaikytinių vis daugėja. Tai jeigu kerta Brazauskienei, turėtų kirsti ir visiems kitiems. Jie išvis laimingiausi būtų, jeigu dar ir prie konteinerio mane pasodintų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)