Klaipėda taps „Jūrovizijos“ sostine, o oficiali „Eurovizijos“ televizija LTV – „Jūrovizijos“ televizija. „Jūrovizininkais“ taps ir lietuvių mėgstamiausi „Eurovizijoje“ dalyvavę užsieniečiai – latviai „Walters & Kazha“.

Jūros šventės atidarymo koncerto „Jūrovizija Klaipėdoje“ transliacija iš Kruizinių laivų terminalo – liepos 21 d., penktadienį, 21 val. per Lietuvos televiziją. Vedėjai – Rolandas Vilkončius ir Eglė Jackaitė.

Šeštadienį tuo pačiu metu, po „Panoramos“, LTV žiūrovai matys jau tradiciniu tapusį Jūros šventės antrosios dienos koncertą „Susitikime prie Švyturio“. Šiemet „Švyturys“ ne tik pristatys garsius atlikėjus, bet ir vykdys pilietinę akciją „Atgaivinkime Smiltynę“. Koncerto metu eteryje bus rodomi šiemet Smiltynę nuniokojusio gaisro vaizdai, o garsūs Klaipėdos ir Lietuvos žmonės, padedami „In Culto“, Jurgos Šeduikytės, „Tele bim-bam“, „B‘Avarijos“, „Mango“, Deivio, Simono Donskovo, „Žuvėdros“ ir „Keistuolių teatro“, ragins visą Lietuvą telefono skambučiais paremti unikalaus kampelio atgaivinimą.

Jūros šventės uždarymui bus skirtas koncertas „Nuo baroko iki roko“ (liepos 23 d., sekmadienį, 21 val.) Dalyvauja Klaipėdos muzikinio teatro solistai ir Stepas Januška su grupe „Studija“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją