Moteris pirmą kartą atvirai papasakos iki šiol negirdėtą savo gyvenimo istoriją. 21-erių Jolanta neplanuotai pastojo, džiaugėsi būsimu kūdikiu, ir planavo vestuves su mylimuoju. Tačiau sūnaus tėvas dar nėštumo metu susirado meilužę, o gimus vaikui paliko Jolantą.

Jolantos istorijai abejinga neliks dainininkė Gintarė Karaliūnaitė. Trečioje santuokoje gyvenanti dviejų vaikų mama teigs, kad vyrui neištikimybę atleistų, tačiau su juo tikrai nebegyventų. Pasak Gintarės, paaugus dukrai, ji ketina vėl aktyviai koncertuos, o tai bus didžiausias išbandymas jos sutuoktiniui. „Tuomet bus aišku, kaip ilgai gyvensime drauge“, - mestels G. Karaliūnaitė.

„Intymūs santykiai ir gyvenimas kartu – tik po vestuvių. O jei vyras suka į šoną, kalta jį viliojanti dama“, - teigs 55-erius metus santuokoje gyvenanti ponia Eleonora.

Ar santuoka vis dar svarbi, ar pažadas būti šalia ir laimėje ir nelaimėje vis dar kažką reiškia?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (621)