Tačiau prieš paskutinį apkūnių gražuolių pasirodymą ant podiumo realybės šou kūrybinę grupę nustebino netikėta žinia – filmuojant paskutines „Dydžio (r)evoliucijos“ laidas vienai finalininkių pasipiršo jos ilgametis vaikinas.

„Patyriau valgymo sutrikimus ir čia dalyvaudama noriu įrodyti jaunoms merginoms, kad jos neturi laikytis dietų, jog būtų laimingesnės. Patikėkite manim, numetusios tuos kilogramus protingesnės netapsite. Tą suprasti man prireikė dešimties metų – paskutinis lašas buvo, kai mano tuometinis vyras mano paliko, pasakęs, kad esu per stora. Po šitų žodžių supratau, kad neturiu leisti niekam manęs žeminti“, – dalinosi 30 metų Vitalija, ant kairės rankos piršto sukiodama naują sužadėtuvių žiedą.

Vitalija buvo viena iš tūkstančių merginų, kurios užpildė anketas norėdamos patekti į „Dydžio (r)evoliucijos“ atrankas. Šiandien iš visų norinčiųjų dėl pagrindinio prizo kovojo tik trys. Trys apkūnios merginos, kurios nori sukelti grožio revoliuciją Lietuvoje ir įrodyti, kad žvaigžde gali būti bet kokių apimčių žmogus. Tiesa, viena iš finalininkių žvaigždės „duonos“ jau kartą buvo ragavusi – beveik prieš dešimtmetį muzikiniame realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi raudonplaukė garbanė Donata Virbilaitė viso projekto metu nei komisijos, nei kitų dalyvių akyse negalėjo nusikratyti buvusios šlovės šleifo.

„Merginos man tiesiai į akis sakė, kad nėra teisinga, jog aš čia dalyvauju, esą savo šansą aš jau turėjau. Bet palaukite, ar gyvenime kažką galiu bandyti tik vieną kartą? Negaliu savo laimės ieškoti toliau? Muzika ir modelio darbas yra du skirtingi dalykai, ir dabar aš čia esu kaip modelis, ne kaip „ta ryža“ iš televizoriaus“, – savo poziciją gynė 31 metų Donata.

Dėl dalyvavimo „Dydžio (r)evoliucijoje“ mergina paliko gerai apmokamą darbą Didžiojoje Britanijoje, į kurią emigravo jos šlovei išblėsus Lietuvoje. Dabar Donata atskleidžia, kad viena emigracijos priežasčių buvo ir jos svoris.

„Atrankose į TV laidų vedėjos vietą ar kokią kitą poziciją „prieš kamerą“ man ne kartą yra sakę, kad esu per didelė televizijai ir negaliu filmuotis. Buvo labai skaudu tą girdėti ir tai buvo viena iš mano išvažiavimo priežasčių. Į Lietuvą grįžau, nes tikiu, kad situacija pasikeitė ir dabar žiūrovai yra pasiruošę priimti plius dydžio žvaigždę“, – savo ambicijų neslėpė Donata.

Finalinė plius dydžio merginoms tekusi užduotis – ant podiumo pristatyti mados dizainerio ir vieno iš „Dydžio (r)evoliucijos“ komisijos narių Roberto Kalinkino pirmąją plius dydžio mados kolekciją. Išskirtinis mados pasirodymas vyko netikėtoje industrinėje erdvėje, kuri pateikė nemenkų iššūkių – apleistoje gamykloje tvyrojo šaltis, merginų laukė sudėtingų konstrukcijų drabužiai ir stiklinis 30 metrų ilgio podiumas.

„Man labai patinka eiti podiumu – tai mano scena, mano teatras, ten aš atiduodu save. Į šį šou atėjau laimėti ir niekada to neslėpiau – manau, aš galiu sudrebinti mados pasaulį. Grožio sąvoka keičiasi ir dabar šablonai niekam nereikalingi – žmonėms reikia asmenybių. Todėl aš ir turėčiau nugalėti – nes aš drąsiai nešu plius dydžio žinutę ir nieko nebijau“, – prieš paskutinę užduotį kalbėjo trečioji finalininkė 24 metų Dovilė. Tiesa, ji su šou finalu atsisveikino pirmoji.

Laisvai samdoma aktorė dažnai sulaukdavo komisijos narių kritikos dėl savo pernelyg didelio teatrališkumo ir kartais provokuojančio elgesio fotosesijų metu – šou pradžioje į tokias pastabas numodavusi ranka, vėliau Dovilė savo menišką prigimtį sugebėjo perteikti modelio darbe ir taip išsikovojo vietą finale.

Padariau, ką norėjau, mano darbas atliktas. Betkuriuo atveju esu laimėtoja“, - išgirdusi verdiktą kalbėjo ji.

Robertas Kalinkinas paskelbė šou nugalėtoją. Ja tapo Vitalija. Tai itin pradžiugino ne tik pačią šou laimėtoją, bet ir jos artimuosius.

Vitalijos gyvenimo svajonė išsipildė. Jos laukia išskirtinis darbo pasiūlymas ir pirmoji reklaminė kampanija.

Man tai reiškia labai daug. Atėjau su misija čia į žmones, kad niekas nebijotų būti savimi. Tikiuosi, kad man pavyko“, - po laimėjimo prieš TV kameras kalbėjo Vitalija.

Realybės šou „Dydžio (r)evoliucijos“ nugalėtoją šiandien išrinko ir paskelbė keturių profesionalų komisija – dizaineris Robertas Kalinkinas, TV laidų prodiuserė Laura Paukštė, savo vardo plius dydžio mados namus atidariusi Erika Vitulskienė ir fotografas bei socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)