Aštuonis šou dalyvius vertino komisijos nariai: muzikologė Zita Kelmickaitė, smuikininkas Zbignevas Levickis, operos solistė Nomeda Kazlaus, dirigentas Vytautas Lukočius ir režisierius Julius Dautartas.

Pirmoji į sceną žengė dainininkė Erica Jennings. Palaikyti Ericos į studiją atvyko ir jos vyras Jurgis Didžiulis su vaikais. Atlikėja sudainavo dainą iš miuziklo "Gal pašokime?". Erica savo pasirodymą pradėjo sėdėdama ant pianino. Pasipuošusi seksualia raudona suknele dainininkė atrodė išties įspūdingai.

„Tikėjausi daugiau iš jūsų pasirodymo. Pritrūko ryškumo“, - kalbėjo Z. Levickis ir parašė aštuonetą. Z. Levickio nuomonei pritarė ir režisierius J. Dautartas. N. Kazlaus teigė, kad numeris buvo blankokas. "Man atrodo, kad komisija žino, ką sako. Aš dainavau, kiek galėjau", - kalbėjo Erica. "Nebuvo to vienintelio, kurį norėjo sugundyti. Atsiranda buitis, nebuvo to žavesio. Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad pavargę buvo ir šokėjai", - kalbėjo Z. Kelmickaitė. Iš visų komisijos narių Erica gavo aštuonetus.

Dainininkė Evelina Sašenko po savo pasirodymo iš komisijos sulaukė ne tik pagyrų. "Tai buvo simpatiška. Man norėjosi, kad daugiau dainuotų jūsų kūnas. Nebuvo vidinės organikos. Vertinsiu devynetu ir palinkėsiu siekti vientisumo, kad balsas dainuotų su kūnu", - kalbėjo N. Kazlaus. "Manau, kad mes visi sėdėjome kaip moliai. Miuziklo tradicijų tikrai nėra Lietuvoje tiek, kiek Amerikoje. Šiandien Evelina padarė viską. Ji buvo jauki, graži panelė. Kuomet miuzikle žmonės įsijaučia - valdo visą salę. Evelina bandė tą padaryti, bet tas bandymas jai ne visai pavyko", - kalbėjo Z. Kelmickaitė ir parašė devynetą. Išklausiusi kritiką Evelina ėmė verkti ir, neleidusi laidos vedėjams jos nuraminti, nubėgo nuo scenos.

Gruzijos kilusi dainininkė Šorena scenoje atliko Jurgos ariją iš muzikinio filmo „Velnio nuotaka“. Dainininkė scenoje pasipuošė balta, žemę siekiančia suknele, apnuoginančia pečius. Šorenos pasirodymas buvo itin šiltai palydėtas salėje sėdinčios publikos. „Man buvo labai gražu. Gal aš visai sentimentali. Bet galiu pasakyti, kad Šorena šiaip graži, jauna gruzinė, kuri padainavo labai lietuviškai. Ji nepaleido savo balso. Aš manau, kad taip, kaip šian padainavo Šorena, būtų patenkinta šviesaus atminimo Arūno Žebriūno vėlė“, - kalbėjo po pasirodymo Z. Kelmickaitė. Režisierius Julius Dautartas sukritikavo dainininkės aprangą, kad ši per daug šiuolaikiška. „Šorena puikiai atliko numerį, labai įsijautė į vaidmenį. Man labai patiko jūsų atlikimas, džiaugiuosi, kad dainavote lietuvišką dainą. Jūs vienintelė šį vakarą stengėtės dainuoti“, - gyrė atlikėją Z. Levickis ir parašė dešimt. "Kai dainavau šią dainą prisiminiau savo mamą", - kalbėjo penkerius metus Lietuvoje gyvenanti Šorena.

Filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)