Vaidos talentas suspindo vaikystėje – publikos numylėtine charizmatiška jaunoji dainininkė tapo po ypač sėkmingų pasirodymų „Dainų dainelės“ konkurse. Dar ir dabar Lietuvos žmonės atsimena jos sudainuotas „Čiunga čianga“ ir „Sparnuotąsias sūpynes“. Toks startas žadėjo svaiginančią dainininkės karjerą, tačiau Vaida netikėtai ilgiems metams iš TV ekranų pradingo, rašoma LRT pranešime spaudai.

Tiesa, nuo muzikos pasaulio ji niekada nenutolo – nors ir atsisakė svajonės tapti operos soliste, Vaida pasirinko muzikos pedagogės profesiją.

„Ir tuomet buvau laiminga, bet visą laiką kirbėjo mintys apie neišsipildžiusią svajonę, apie tai, kad iki galo savęs nerealizavau, kad galiu ir turiu dainuoti. Buvo minčių ir apie nepateisintus tėvų lūkesčius, ir scenos ilgesio, ir gailesčio, kodėl taip viskas įvyko“, – pasakoja Vaida ir pripažįsta, kad įveikti sudėtingą laikotarpį jai padėjo ir psichologai.

„Apsilankymas pas psichologą yra laikas sau, savo tobulėjimui, pažinimui, atsikratymui baimių ir įvairiausių slegiančių dalykų, kurie neleidžia eiti pirmyn“, - sako atlikėja.

Moters gyvenimą pakeitė sūnaus Ainiaus gimimas.

„Jis atsirado kaip didžiulis stebuklas, aukštyn kojomis apvertęs mano gyvenimą. Atsimenu, kai pagimdžiau, dainuoju jam lopšines ir galvoju, kaip čia dabar padaryti, kad jis žinotų, kaip gražiai aš dainuoju“, – pasakoja dainininkė.

Karantino metu itin daug dėmesio skirianti savo augintiniui Vaida sutiko tapti televizijos laidos heroje ir savanorystės dieną skyrė būtent beglobiams gyvūnams.

„Visi šunys čia turi istoriją, kuri nėra linksma. Tai mūsų neatsakingumas. Negaliu teisti žmonių, žinoma, būna visokių situacijų. Džiaugiuosi, kad yra prieglaudos ir žmonės, gelbėjantys gyvūnus“, – sako V. Genytė.

Laida „Gyvenimo spalvos“ rodoma trečiadieniais 19.30 val. per LRT. Sėkmingi žinomi Lietuvos žmonės dienai tampa savanoriais. Dalydamiesi savo gyvenimo patirtimi ir laiku jie ne tik padeda tiems, kuriems reikalinga pagalba, bet ir patys iš naujo susipažįsta su savimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)