Ne vienerius metus žiūrovams pažįstama TV projektų dalyvė ir laidų vedėja Jolanta iš ekranų vieną dieną tiesiog dingo, o netrukus pradėjo naują veiklą – tapo profesionalia sporto trenere, ėmė dalyvauti fitneso varžybose ir keliauti ten, kur retas lietuvis užsuka.

Sportas, pasak Jolantos, visada buvo jos gyvenime, tačiau paversti jį pragyvenimo šaltiniu konsultuodama kitus, ji nusprendė pastebėjusi, kad vis sulaukia prašymų patarti, kaip sportuoti, ir ką daryti norint padailinti kūno formas... Todėl teisės bakalaurą baigusi Jolanta kibo į mokslus Europos fitneso mokykloje.

Tačiau asmeninėms treniruotėms Jolanta priima toli gražu ne visus norinčius, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Negaištu laiko, jei jaučiu, kad žmogus neketina laikytis sudaryto mitybos ar treniruočių plano, nes tai mano laikas ir jis kainuoja“, – paaiškina Jolanta.

Vyrai taip pat gali net nesikreipti. Pasak trenerės, vyrus priima tik pagal esamų klienčių rekomendacijas, dažniausiai jų sutuoktinius ar draugus – tam, kad išvengtų tokių, kurie sportuoti nori ne siekdami padėti sau, o susipažinti.

Jolanta taip pat paatviravo turinti širdies draugą, su kuriuo sieja ne tik tie patys pomėgiai, bet ir abipusis nutrūktgalviškumas.

Visas garsios moters interviiu - gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)