„Šių laidų kūrėjas Rolandas Mackevičius pats yra išskirtinė asmenybė, todėl ir jo kuriamas turinys yra išties unikalus – mums labai svarbu, kad jis prisijungė prie augančios „Delfi TV“. Nors Lietuvoje pokalbių laidų yra daug ir įvairių, tačiau laidos „Nepatogūs klausimai“ turi išskirtinį atspalvį ir prieskonį. Ne paslaptis, kad pas Rolandą pašnekovai ateina tarsi atlikti tam tikros išpažinties. O tai žiūrovai labai vertina. Taip pat galiu pastebėti, kad netgi prieš keletą metų Rolando sukurtos laidos „Nepatogūs klausimai“ yra aktualios bei įdomios ir šiandien“, – kalbėjo „Delfi“ video turinio vadovas Arturas Paknys.

Žiūrovai galės pamatyti tiek anksčiau sukurtas, bet vis dar nesenstančias laidas, tiek naujausius R. Mackevičiaus pokalbius su žymiais Lietuvos žmonėmis.

Laidų vedėjas R. Mackevičius patikino, kad prisijungimas prie „Delfi“ komandos yra milžiniškas žingsnis tiek jam pačiam, tiek televizijai, tiek laidai „Nepatogūs klausimai“.

„Tai, kad laidos bus transliuojamos ne tik portale „Delfi.lt“, bet ir TV eteryje yra labai geras ir naudingas pasikeitimas. Aš dėl to labai džiaugiuosi. Šio momento visi laukėme netgi ketverius metus, nes startavus laidai tokios galimybės nebuvo. Dabar prasideda naujas etapas, kai galėsime pasiekti kur kas platesnę auditoriją“, – sakė R. Mackevičius.

Rolandas Mackevičius

Pasak jo, nors laida „Nepatogūs klausimai“ transliuojama jau kelerius metus, ji savo populiarumo nepraranda ir sulaukia vis daugiau žiūrovų dėmesio. R. Mackevičius prisipažino, kad yra dar begalė svajonių pašnekovų, kurių vis dar nepavyksta pasikviesti į laidą. Tarp jų – Arvydas arba Domantas Saboniai, buvę ar esamas Lietuvos prezidentai ir kiti pramogų pasaulio veidai. Tačiau yra nemažai žmonių, kuriuos R. Mackevičius savo laidoje kalbino ne kartą. Pavyzdžiui, aktorė Ineta Stasiulytė, dainininkė Monika Liu.

„Laida „Nepatogūs klausimai“ yra tokia, kuri tarsi neturi pabaigos. Juk per tam tikrą laiką tie patys žmonės, kuriuos kalbinau, jų gyvenimo aplinkybės gali pasikeisti“, – patikino R. Mackevičius.

„Nepatogūs klausimai“ – kiekvieną sekmadienį 21.30 per „Delfi TV“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją