Šis sezonas, dar jam tik gimstant, jau žadėjo – čia kunkuliuos visos emocijos. Ir tai pildosi su kaupu. Projekto mokytoja K. Zvonkuvienė jau pirmoje laidoje buvo išvadinta „papūga“, ant scenos stojus lietuviškajam Rokiui Balboa – dainuojančiam boksininkui, neatsispyrė ir projekto vedėja Inga Jankauskaitė, o šį kartą kaip reikiant „susikibs“ I. ir A. Valinskai.

„Šį kartą moteriškas pavydas neleido man paspausti, – ne juokais susinervinęs prieš labai simpatišką ir nuostabaus balso dalyvę atsiprašinės Arūnas. – Nežinau, neleido, aš jau buvau bespaudžiąs, bet likau pats prispaustas...“

„Nežinau, kodėl tu visą laiką tą mano pavydą kiši, – gana aštriai pradėtą vyro monologą nutraukė I. Valinskienė. – Pats lengviausias būdas pasiteisinti – boba pavydėjo. Iš tiesų, abejonių buvo, abejonių buvo mums abiems...“

Kuo baigėsi Valinskų diskusija ir, ar pasisekė dalyvei patekti į tolimesnį „Lietuvos balso“ etapą, pamatysite jau šį sekmadienį.

O „Lietuvos balsas“ šiemet pats stipriausias - ypač moderni, atnaujinta scena, galingiausia garso ir šviesų technika, net 13 visa fiksuosiančių kamerų ir daugiau nei 20 lokacijų – nuo pagrindinės filmavimo aikštelės iki poilsio kambarių ir kiemelio mokytojams – visa „Teatro arena“ tapo „Lietuvos balso“ arena. Prie šio projekto šiemet dirba daugiau nei 300 pramogų ir televizijos verslo profesionalų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)