Didesnės erdvės prireikė žirgui, vardu Pumpuras, ir latviams „Greentrials“, kurie savo sugebėjimus demonstravo tiesiogiai iš erdvesnės studijos. Pora neįtikėtinai dviračius valdančių latvių finale į savo gretas pakvietė dar vieną komandos narį, kuriam neabejotinai prireikė daugiau, nei įprasta, vietos.

Nenuostabu, kad didesnės erdvės prireikė ir žirgui Pumpurui. Vasarą savo talentą demonstravęs lauke, dėmesį mėgstantis Pumpuras šįkart įsikūrė po stogu. Pasak žirgo dresuotojo Severino Paulausko, visa tai – dėl saugumo, mat viena sarčio kanopa spaudžiasi į žemę pusės tonos svoriu.

Ilgiausius Lietuvoje karčius turinčio devynerių metų žirgo pasirodymas visiškai skyrėsi nuo to, ką „Lietuvos talentų“ atrankose išvydo žiūrovai. Tiesa, Pumpuro pasirodymas buvo nufilmuotas iš anksto. Komisiją jį stebėjo ekrane.

Drąsioji smuikininkė Aistė Mikutytė komisijos nesužavėjo. Nors merginai priekaištų komisija neturėjo, tačiau teigė taip pat nieko ypatingo neišvydę.

Aistė Mikutytė

Pasirodymą TV žiūrovams dovanojo ir dviejų brolių ir sesės gatvės šokių grupė „In*Beat“. „Jūs padarėte tieisiog šou pasirodymą. Galbūt jis labai dabar tiktų kalėdinėse eglutėse vaikučius linksminti“, – kritikos pažėrė Saulius Urbonavičius-Samas. M. Mikutavičius gyrė pasirodymo nuotaiką ir emociją.

„Lietuvos talentų“ finale pasirodė ir jau du dešimtmečius gyvūnus dresuojanti Itana Januševičienė. Pudelius labiausiai mėgstanti I. Januševičienė šįkart pasirodė lydima dekoratyvinių balandžių. Atrankoje su pudeliais pasirodžiusi moteris šį kartą padovanojo lyrišką ir romantišką pasirodymą.

„Pasirodymas buvo labai elegantiškas, labai skanus, švarus. Pasakysiu sąžiningai. esu turėjęs papūgų ir kanarėlių, bet jos manęs siaubingai nekentė. Visada atrodė, kad paukščiai yra absoliučiai kvaili padarai. Bet šiandien, reikia pripažinti, šie balandukai pakeitė mano nuomonę. Jūs turite labai gražų amatą“, – komplimentų po pasirodymo moteriai negailėjo Marijus Mikutavičius.

Gintarė ir Kipras, pabrėžiantys, kad jie nėra pora, atliko dainą apie Lietuvą. „Jeigu atvirai, atrankose man patiko labai. Nepaprasto tyrumo iš švelnumo tembras, kuriam nedera joks vakarinis įvaizdis. Nesinorėjo jokių trankių būgnų. Daug tikėjausi. Tai nebuvo blogai, bet mano nuomone, tau labiau tiktų kas nors paprastesnio. Ir daina manęs nesužavėjo“, – po pasirodymo savo verdiktą paskelbė Rūta Ščiogolevaitė.

Grojantys bei šokantys Meda ir Naglis Variakojai komisiją papirko savo nuoširdumu. Fortepijonu skambinantis brolis akompanavo savo jaunesniajai seseriai, surengusiai pasirodymą su kaspinais, lankais. „Šitas pasirodymas buvo nepaprasto grožio“, – gyrė R. Ščiogolevaitė. Taip pat paklaususi M. Mikutavičiaus, ar šis po pasirodymo neužsinorėjo atžalų.

Lietuvos Talentai

Pasirodymus ant „Lietuvos talentų“ scenos surengė ir šokių kolektyvas „Gelmė“. Pabradės meno mokyklos šiuolaikinio šokio grupė po pasirodymo skendo komplimentų jūroje. Nė vienas teisėjas šį kartą neturėjo prie ko prikibti.

Dar vienas svečias iš netolimojo užsienio projekte – 17-metis moksleivis Rihardas Berzinis. Vaikinas atliko kūrinį „Born To Be Wild“. „Gerai perteikei visą dainos turinį. Toks jausmas, kad tu tiesiog sutvertas scenai. Į importinius daiktus dažnai norisi žiūrėti palankiau, bet ne apie tai kalba. Tu iš tikrųjų geras“, – dainininkui pagyrų atseikėjo Samas. R. Ščiogolevaitei dainos pasirinkimas nepatiko, tačiau jai labai patinka, kaip atrodo vaikinas, kaip jis dainuoja. „Liūdėčiau, jei dingtum nuo lietuviškos scenos“, – apibendrino komisijos narė.

„Čili“ vaikinų pučiamųjų grupė, atlikusi pop kūrinių popuri, taip sužavėjo komisiją, kad Rūta pareikalavo savo vyro juos pakviesti į vestuvių metines. Geros nuotaikos po pasirodymo nestokojo ir likusi vyriška komisijos dalis.

Laidos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)