Tai, jog vėl grįžta į rytinę tiesioginę laidą DELFI patvirtino pats I. Krupavičius.

„Žiūrovų nuomonė man labai svarbi, o DELFI balsavime dauguma pasisakė už tai, kad grįžčiau į eterį. Tai didžiulis argumentas grįžti. „Labo ryto“ žiūrovas, galima sakyti, tavo lovos, kavos ir dušo partneris. Per tą beveik dešimtmetį mes susibičiuliavome, todėl norėtųsi tęsti tą draugystę. Dabar esu kupinas jėgų, numetęs svorio (juokiasi). Įgavęs disciplinos ir harmonijos. Po tarnybos jaučiuosi pailsėjęs nuo televizijos, todėl natūralu, kad jos labai pasiilgau. Net jaudinuosi taip, kaip tąkart, kai pirmąkart vedžiau. Jaudulys – geras ženklas. Tiesa, nuo kariuomenės galvoju neatitrūkti, rimtai mąstau stoti į krašto apsaugos savanorių pajėgas. Tarnaudamas ten galėsiu suderinti savo civilinį gyvenimą, darbus, šeimą. Jaučiu, kad tarnaudamas įgavau daug asmeninės patirties ir dabar žinau, kad turiu atiduoti duoklę visuomenei. Svarstau rinktis Civilių ir karių bendradarbiavimo būrio Viešųjų ryšių skyrių“, – sako Ignas.

LRT televizijos durys jam niekuomet nebuvo užtrenktos, juokaudamas jis sakė, jog į savanoriškąją tarnybą išeina kaip moterys išeina į motinystės atostogas. Eteryje jį prieš 9 mėnesius pakeitė kolega Richardas Jonaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)