„Šitokio projekto, kaip „TV pagalba“ Lietuvoje kito nėra ir tikiuosi, kad greitai nebus. Man buvo didžiulė garbė čia dirbti, jaučiuosi praėjęs didelę mokyklą, - nostalgiškai kalbėjo G. Jaunius. – Nors išeinu į „Žinių tarnybos“ projektą, mano širdis lieka „TV pagalboje“.

Sveikindama naują savo komandos narį „Žinių tarnybos“ vadovė Jolanta Butkevičienė pastebėjo, kad albėdamas apie savo širdį G. Jaunius padarė pirmąją klaidą: „Mums tavęs reikia ne tik su tavo patirtim, bet ir su visa širdim, nes „Žiniose“ be širdies dirbti, deja, negalima“.

„Jis yra labai dvilypė asmenybė. Aš visada sakau Gedui, kad jeigu nebūtų už ką tave mylėti, greičiausiai tavęs nekęsčiau, nes kartais jis būna toks geras, kad nors prie žaizdos dėk, o kartais iš jo gali sulaukti ir skaudžių žodelių“, - savo brangų kolegą apibūdino „TV pagalbos“ vedėja Aušra Kilkuvienė.

„Jis visada pasitempęs, visada stilingas, žmogus, kuris pakankamai myli save, kad ir kiti jį mylėtų. Labai pavydžiu tau šios savybės“, - savo bičiulį gyrė „TV pagalbos“ gelbėtojas Žilvinas Žitkus.

Sveikindami G. Jaunių prisijungus prie TV3 „Žinių tarnybos“, linkėdami sėkmės ir toliau ryžtingai lipti karjeros laiptais buvusio gelbėtojo kolegos ir bičiuliai vakarėlio kaltininką apipylė originaliomis dovanomis – nuo pavasariu kvepiančių puokščių iki apvalučio kaktuso, marškinėlių su užrašu „Perlaz“, Palangą primenančio romantiško paveikslo, gaublio, rašiklio, knygs ir daugelio kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją