Garsus modelis ir modelių agentūros savininkė Karolina Toleikytė sako, kad dabar modelių išvaizdos standartai gerokai pasikeitę. Jei anksčiau buvo reikalaujama 90–60–90 matmenų, ne mažesnio nei 175cm ūgio bei jauno amžiaus, dabar klesti unikalios išvaizdos modeliai: „Ypač paklausios yra vyresnės moterys, nes pagaliau atėjo suvokimas, kad kremo nuo raukšlių negali reklamuoti 16 metų mergina.“

Kaip rašoma pranešime spaudai, Karolina Toleikytė prisiminė ir savo istoriją, kuomet nuo vaikystės dailia išvaizda išsiskyrusi mergina susilaukdavo gausybės užgauliojimų: „Kabindavosi prie mano storų lūpų, prie šviesių plaukų. Buvo atvejis, kai kelios merginos mane užpuolė, ėmė mušti ir sakė, kad sutrins mano modelio veidą į asfaltą.“

„Kai prasidėjo mano muzikinė karjera, buvo labai didelis kūno ir grožio kultas, pripūstos lūpos, šviesūs plaukai, idealios formos, todėl man norėjosi į tokias lygiuotis. Visos aplink „pupytės“ ir aš norėdavau tokia būti, bet mano išvaizda netraukdavo, nes visada buvau didesnė, kresnesnė, dar dantys buvo kreivoki, užsidėjau breketus, – savo išgyvenimus prisimena Liepa Norkevičienė. – Prisivariau kompleksų, bet su metais atėjo branda, kad nebesinori būti tokiai kaip visi. Sveriu 10 kg daugiau nei tada, bet dabar nebekovoju su svoriu, nes man svarbu jaustis gerai. Aišku iki to suvokimo buvo ir dietų, ir nevalgymų, ir badavimų“.

Ir nors išvaizdos kompleksus dainininkė įveikė, jai neseniai teko lankytis psichoterapeuto kabinete dėl kankinančio nepilnavertiškumo jausmo karjeros srityje.

„Nepakankamai gerai dainuoju, kitų peržiūros internete didesnės, nepakankamai profesionali – po tokių minčių užklumpa juodi periodai, kai norisi tik verkti ir nesikelti iš lovos", – ketvirtadienio vakarą LNK televizijos laidoje „Bučiuoju. Rūta“ savo problemas vardins dainininkė.

Gražuolių fotosesijoms garsėjantis fotografas Gediminas Žilinskas pastebi, kad net ir gražiausios moterys savyje slepia daugybę kompleksų.

„Dailioms merginoms nuo mažumės sakoma, kokios jos gražios, joms užkeliami lūkesčiai, jos pradeda matyti savyje kiekvieną trūkumą”, – tikina fotografas.

Paklaustas, kas jam yra graži, seksuali moteris, Gediminas įvardija pasitikėjimą savimi.

„Štai Agnė Jagelavičiūtė turėjo savyje vidinio seksualumo, nes ji priėmė save su visais trūkumais, labai pasitikėjo savimi ir mokėjo iš savęs pasijuokti”, – prisiminęs savo pirmą nuogą viršelį su anapilin iškeliavusia nuomonės formuotoja, pasakoja Gediminas Žilinskas.

Savo patirtimi pasidalino ir svorio metimo istorija išgarsėjusi nuomonės formuotoja, 4 vaikų mama Rasa Stasionienė, kuri įspėja netikėti viskuo, ką matote socialiniuose tinkluose. Kodėl? Atsakymai – šį ketvirtadienio vakarą, 20 val. LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją