„Gabrielius su humoru yra nuo mažens. Prisimenu, antroje ar trečioje klasėje jis grįžo iš mokyklos. Sako, mamyte, tu žinai, rašėm diktantą. Pasiteiravau, kaip sekėsi jam jį rašyti, o jis atsakė, kad viskas labai gerai: žinok, vienas už mane blogiau parašė, – juoko neslėpė Gabrieliaus mama Dalia, atskleidusi, kad tik gimusį Gabrielių norėjo pavadinti Džiugu. – Nes jis buvo toks juokingas, pasišiaušusiais plaukais“.

Nenuostabu, kad socialiniuose tinkluose žinomi žmonės susilaukia ne tik pagyrų, bet ir dar daugiau kritikos, kuri dažnai būna nepagrįsta. Dalia atskleidė, ką tokiu metu jai norisi padaryti labiausiai, kai viešoje erdvėje yra pilamas purvas ant jos vaiko, rašoma pranešime spaudai.

„Gabrielius man neleidžia skaityti komentarų, bet aš kartais paskaitau. Ir šiandien ryte kaip paskaičiau. Buvo parašytas toks komentaras, kad man gaila jo tėvų. Čia vienas toks, po kokių 150 blogų. Man taip knietėjo parašyti, kad, žinokit, aš didžiuojuosi savo vaikais ir nereikia manęs gailėti. Bet, galvoju, juk dažniausiai tokius komentarus rašo tie, kurie su muzika neturi nieko bendro, o juk reikia būtinai savo nuomonę išreikšti“, – laidoje kalbėjo Gabrieliaus mama Dalia.

Gabrielius Vagelis apie laikotarpį, kai dirbo modeliu

Jau visai netrukus atlikėjas Gabrielius Vagelis kartu su savo gerbėjais švęs savo 28-ąjį gimtadienį. Šią progą atlikėjas nusprendė paminėti didžiausiu savo karjeroje koncertu šalies „Žalgirio“ arenoje. Gabrielius pasakoja, kad šeima yra pagrindinis jo ramstis, kai yra sunku, žmonės, kurie jį palaikys, kad ir ką padarysi.

Paklaustas, ar nėra sunku dirbti su broliu Osvaldu, kuris jau keletą metų yra jo vadybininkas, atlikėjas atvirauja.

„Žinau, kad šitas stereotipas nėra tik stereotipas, esu girdėjęs pavyzdžių, kuomet dirbant giminėms kartu yra sudėtinga. Bet mūsų atveju man atrodo, kad tėvai tobulai mus pagimdė. Vieną muzikantą, kitą vadybininką, tam, kad galėtume kartu dirbti. Ir kas yra labai faina, nes aš savo broliu pasitikiu 100 procentų. Žinau, kad jis man norės tik gero ir gera turėti šalia žmogų, kuris irgi nori, kad tau pasisektų kuo geriau“, – apie santykius su broliu Osvaldu kalbėjo Gabrielius.

Intelektualus ir kupinas puikių emocijų šou „Šeškinės 20“ – jau šį trečiadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Gabrieliaus Vagelio stojimas į chorą „Ažuoliukas“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją