„Atvykus į filmavimo aikštelę ir pamačius visas esamas galimybes Erica kartu su savo komanda nusprendė pakeisti visą savo įvaizdį ir pasirodymo šviesas. Šįkart išlaikėme minimalizmą scenoje. Vis dėlto pirmas pasirodymas atrankoje - tai dainos pristatymas, o pačio pasirodymo galimybes - nuo kostiumo iki scenografijos - pildysime sulyg kiekvienu atrankos etapu“, - sako Ericos atstovė Inga Norke.

Po pirmojo filmavimo jau tapo aišku, kokia yra galutinė pasirodymo vizija. Jeigu Erica atrankas tęs, žiūrovai ją pamatys jau vasario mėnesį.

Erica Jennings

Tinkamos dainos „Eurovizijai“ laukė ilgai

„Jau seniai esu sau pasakiusi, kad dar kartą „Eurovizijoje“ dalyvausiu tik tada, kai turėsiu gerą dainą. Manau, kad „Leading Me Home“ ir yra ta daina“, - savo pagrindinį motyvą dalyvauti šiame konkurse įvardina E. Jennings.

Kūrinys „Leading Me Home“, pasak E. Jennings, yra atviras įvairioms interpretacijoms, tačiau jai pačiai tai yra daina apie visą paletę neįtikėtinų emocijų, su kuriomis mes visi susiduriame kasdien. Taip pat apie žmogaus tvirtumą ir vidinę ramybę.

„Ši daina išėjo, kai Europoje vyko pabėgėlių krizė, todėl šis grįžimas į save arba grįžimas „namo“ įgauna dar daugiau spalvų. Norėčiau, kad „Eurovizija“, kuri kartą metuose apjungia didžiąją dalį Europos, įgautų daugiau socialinės jėgos, o bereikalingo blizgesio būtų šiek tiek mažiau“, - sako E. Jennings.

Jau šį vakarą pirmoji nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos dalis bus rodoma per „LRT“ nuo 21:00 - Erica pasirodys ketvirtuoju numeriu. DELFI primena, jog pirmą kartą Erica nacionalinėje atrankoje dalyvavo su grupe „Skamp“ 2001 m. Tąkart atranką trijulė laimėjo ir vyko į „Euroviziją“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)