Po to, kai praėjusią savaitė autorinė Vilijos Matačiūnaitės daina „Attention“ atiteko Miai-Vilijai Pilibaitytei, merginai nepavyko nuslėpti apmaudo – žiūrovų mėgiamas kūrinys pateko į itin stiprios konkurentės rankas.

Pertraukėlės tarp pasirodymų metu, pasikvietusi abi atlikėjas akistatai, laidos vedėja S. Nainė Vilijos paklausė, kaip ji įvertintų Mios pasirodymą. Ilgai nemąsčiusi, ji atrėžė: „Baisu, Mia, baisu“. Ir ėmė šypsotis. Tapo aišku, kad anksčiau išlietas liūdesys liko praeityje.

„Ji atliko kūrinį taip, kaip įsivaizdavo, ir taip, kaip norėjo. Galbūt mūsų nuomonės šiek tiek išsiskyrė. Ir galbūt ji tą idėją perteikė kitaip. Tai yra jos idėja ir jos interpretacija. Čia („Eurovizijoje“- DELFI) mes esame priversti tai daryti. Tuoj ir aš eisiu ir priinterpretuosiu ko nors“, – geros nuotaikos nestokojo atlikėja.

„Kova už būvį“, – įtampos situacijai bandė pridėti S. Nainė.

Kaip ir Vilija, Mia išliko diplomatiška, o vertindama V. Matačiūnaitės pasirodymą, kuomet ji atliko specialiai Miai parašytą dainą „Let's share the love tonight“, nedaugžodžiavo. „Ji atliko kūrinį taip, kaip norėjo“, – tepasakė Mia.

S. Nainė taip pat pasidomėjo, ar moterys norėtų į „Euroviziją“ vykti kartu. Vilija juokavo, kad dviguba „V“ skamba labai užsienietiškai ir tokio varianto ji neatmėtė.

Šios laidos įrašą televizijos žiūrovai pamatys vasario 8 dieną.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (566)