Dauguma Estelos amžiaus mergaičių nori vaidinti, šokti ar dainuoti, tačiau ji pasirinko kitą kelią, rašoma pranešime spaudai.

„Nors kulinarija buvo mėgstamiausia mano veikla, lankiau ir kitus būrelius, šokius, dainavimą, gimnastiką. Bandžiau viską suspėti. Savyje jaučiau, kad būtent kulinarija skirta man. Gaminti pradėjau nuo desertų, paprastų pagrindinių patiekalų, bet visada siekiau kažko įdomesnio ir sudėtingesnio.

Iš pradžių tėvai, auklė mokė, o dabar visą įkvėpimą gaunu iš kulinarinių knygų, laidų, seku mėgstamus šefus, dalyvauju kursuose, pavyko sudalyvauti Gordono Ramsay akademijoje ir Jamie Oliverio mokykloje. Labai džiaugiuosi, kad galiu mokytis ir semtis žinomų ir mano mylimų Lietuvos šefų – Deivydo Praspaliausko ir Tado Paplausko“, – kalbėjo jauna mergina.

Estela Stumbraitė

Neseniai Estela sudalyvavo Anglijoje vykusiame kulinarijos konkurse „Inspiring Culinary Generations“

„Jis suteikia teisę dalyvauti įvairaus amžiaus mokiniams ir suaugusiems. Vien dalyvavimas būtų buvęs neįkainuojama patirtis, bet man net pavyko jį laimėti, – laidoje „KK2 penktadienis“ kalbėjo Estela Stumbraitė. – Jam intensyviai ruošiausi, o paskui mėgavausi procesu ir pagaminusi patiekalą žinojau, kad išpildžiau savo idėją. Galiausiai viskas priklausė nuo teisėjų.“

17-metė Estela jau planuoja savo ateitį.

„Noriu atidaryti ne vieną restoraną, po mokyklos ketinu studijuoti, bet neužmiršti kulinarijos, o praktiką atlikti restorane“, – kalbėjo Ingos ir Aivaro Stumbrų dukra Estela.

Kaip Estela Stumbraitė „KK2 penktadienyje“ gamino jautienos tomahawk kepsnį ir kitų laidos svečių pikantiškos istorijos – šį vakarą, 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją