Su Simu Jasaičiu jau vienerius metus santykius puoselėjanti Elma neslepia nustebusi, kad daug metų podiumu vaikščiojanti tiek dėmesio sulaukė tik dabar, kai pasklido žinia apie jos naujus santykius.

„Aš jau pavargau būti modelis, yra žymiai įdomesnių faktų apie mane. Bet nieko prieš, jei mane šiuo metu vadina jo mylimąja“, – atskleidė Elma.

Laidoje ji buvo atvira: „Taip, tiesa, mes galbūt rimčiau nusiteikę. Labai daug kas klausinėja apie tai (vedybas – red. past. ), bet norisi pagyventi dėl savęs, nenoriu forsuoti, nenoriu skubėti. Aš nenoriu draugauti su žvaigžde, aš noriu draugauti su Simu“.

Laidoje „Bučiuoju, Rūta“ ji pasakojo ir apie santykių pradžią, kai pati vidury dienos priėjo prie Simo ir jį užkalbino. Buvo nedrąsu, bet lengvas pašnekesys pakeitė jųdviejų gyvenimą.

„Aš manau, kad tai, jog aš jį užkalbinau, įvyko organiškai, natūraliai, ne internetu, ir lėmė, kaip viskas susidėliojo. Ar man jis patiko? Taip, labai“, – laidoje kalbėjo Elma.

Kokia viešumo kaina, puikiai gali papasakoti ir socialinių tinklų žvaigždė, sporto trenerė Indrė Burlinskaitė. Ne vienerius metus pramogų pasaulyje besisukanti gražuolė, susirgusi kraujo vėžiu, ji pasakojo apie tai, kaip nusprendė atvirai visiems kalbėti apie savo kovą su liga. Tačiau ir ji, matyt, nesitikėjo, ko teks sulaukti.

„Tų žmonių, kurie rašo baisius komentarus, yra maža dalis. Bet jie žeidžia, skaudina labai stipriai, todėl ilgai ir prisimenam, – sako Indrė Burlinskaitė. – Rašė, kad nesergu vėžiu, kad išsigalvojau visą ligą. Bet vyras mane nuramino, sako, gi visokiausių yra žmonių, kurie sako, kad ir žemė plokščia. Kodėl aš turėčiau neviešinti? O kas tokio, kad susirgau vėžiu? Gi nesu raupsuota? Kodėl turėjau staiga nustoti kalbėti ir dingti iš viešumos“, – pridūrė viena ryškiausių Lietuvos socialinių tinklų žvaigždžių.

„Iki ligos bijodavau pasirodyti negraži, man visada išvaizda buvo svarbi, esu perfekcionistė. Tiesiog tokia esu. Ir netgi ligos metu, kiek turėjau jėgų, stengiausi blakstienas pasidažyti, nors vos rankas pakeldavau. Bet nebijojau ir sunkių momentų parodyti, nes žmonės tave myli nuoširdžią. Rodžiau ir tada, kai kaip lavonas negyva gulėjau“, – pasakojo I.Burlinskaitė.

Sava istorija laidoje dalijosi ir su šūkiu „Voveruškos, tik į priekį“ žaibiškai išgarsėjęs plaukų stilistas Ąžuolas Misiukevičius. Jis neslepia, kad gimė 3 mėnesiais anksčiau, yra ankstukas, gimė su klausos problemomis.

„Aš galvoju, kad gyvenime reikia priimti iššūkius ir juos išspręsti. Vienintelis dalykas, kad aš neprigirdžiu, nešioju klausos aparatą. Tačiau manau, kad reikia gyvenimo trūkumus paversti pliusais: kai reikia – girdžiu, kai nenoriu – negirdžiu“, – kaip visad nestokodamas humoro laidoje pokštavo Ąžuolas.

„Žmones labiausiai piktina stiprūs, sėkmingi ir laimingi“, – įsitikinęs plaukų stilistas.

Išskirtinių žinomų žmonių istorijų kupina laida „Bučiuoju, Rūta“ – šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Indrė Burlinskaitė – apie apkartusį pasirodymą viešumoje su peruku

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją