Savo socialiniuose tinkluose Viktorija dažnai dalinasi įspūdingais kadrais, kuriuose vilki akį traukiančias pačios kurtas sukneles.

Nedaugelis žino, tačiau kone kiekvienas jos viešinamas filmuotas vaizdas ar nuotraukos yra būtent jos vyro, 49-erių verslininko Vitalijaus Jančenkovo darbas, rašoma pranešime spaudai.

„Man patinka fotografuoti, filmuoti, režisuoti, o ji labai graži moteris, moka pozuoti, tad darau tai su malonumu“, – pasakojo Vitalijus.

Tobula santuoka – taip, ko gero, pasakytų daugelis matydami Viktoriją ir Vitalijų. Tačiau vyras tikina, kad taip toli gražu nėra. Per daugiau nei 20-imt drauge praleistų metų, pasak Vitalijaus, buvo ne viena akimirka, kai norėjosi trenkti durimis ir pasakyti viso gero, tačiau pora išliko kartu, ir, kaip tame posakyje – tvirta kaip uola.

Kodėl dainininkės Liepos Mondeikaitės vyras Evaldas Norkevičius nenorėtų žmonos namų šeimininkės? Ir kodėl nuomonės formuotojos Indrės Burlinskaitės vyras Liudas Vaisieta neleido sau verkti prie žmonos tuomet, kai ji kovojo su vėžiu?

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Viktorijos Jakučinskaitės vyras Vitalijus: „Šeimoje žvaigždė turi būti viena“




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją