Ketvirtadienį 19.30 val. įsijunkite linksmą naujienų ir aktualijų laidą „Dienos topas“. Joje išvysite svarbiausias dienos TOP naujienas ir pajausite pajūrio įvykių pulsą, net būdami toli nuo jo.

20.20 val. prasidės žaidimas „Delfi TV“ žiūri – televizorių laimi!“, kur kiekvieną dieną „Delfi TV“ žiūrovai laimės po naujutėlaitį televizorių vien už tai, kad žiūri „Delfi TV“ kanalą.

Sandra Šalčė, Arnas Skardžius

Dalyvauti galite ir jūs: tiesiog internetiniame puslapyje www.100tv.lt pasidalinkite nuotrauka, kurioje matytųsi, jog žiūrite „Delfi TV“, ir 20.20 val. laukite „burtų“ traukimų.

Iškart po jų – „Kitokie pasikalbėjimai“ su garsia moterimi, kurią drąsiai galima vadinti tikru linksmybių užtaisu. Kur Natalija Bunkė, ten vakarėlis, tad į jį prie „Delfi TV“ ekranų esate kviečiami šį ketvirtadienį 20.30 val.

Natalija Bunkė

Penktadienio programa prasidės 18.30 val. su Mindaugo Kuzmicko vedama laida „Iš rūbinės“, kurioje išgirsite Donato Motiejūno karjeros ir gyvenimo užkulisius.
Donatas Motiejūnas

19.30 val. prasidės linksmybės su savaitgališka nuotaika pulsuojančia laida „Garsiai!“ ir muzikiniais jos svečiais. Šįkart iš „Downtown Forest Hostel and Camping“ sveikinsis Vidas Bareikis kartu su muzikos prodiuserių duetu „Dyzgo“ ir pristatys dar vis garuojančią naujieną – vasaros hitu užsimojusį tapti kūrinį „Tik ne rodyklės“ ir jo vaizdo klipą.

Kiti „Garsiai!“ svečiai – garažinio roko, gaivaus pankroko atstovai „Egomašina“, pristatantys antrąjį savo albumą „Spąstai“ su singlais, kurie jau skamba ne tik Lietuvos, bet ir Kalifornijos radijo stotyse. Vyručiai papasakos apie ypatingą muzikantų „komuną“ Kaune, kur galima atvykti groti net ir viduryje nakties!

Dzygo, Pushaz ir Vidas Bareikis pristato dainą "Tik ne rodyklės"

Šeštadienį atitrūkę nuo televizorių, sekmadienį vėl būsite kviečiami turiningai programai. Rytas – skirtas tikinčiųjų maldai, tad 10 val. įsijunkite Šv. Mišias tiesiogiai iš Telšių Katedros.

Šįkart laidoje apie devintojo dešimtmečio Lietuvos meną ir kultūrą „MO muziejus. 90-ųjų pokalbiai“ grupės „Airija“ narys Eimantas Belickas ir „Šiaurės kryptis“ gitaristas Zigmantas Butautis papasakos apie to meto muzikos užkulisius.

Anot jų, 90-aisiais klestėjo alternatyvios muzikos scena. Šio žanro grupėms už koncertus dažnai buvo mokama alumi, koncertuoti teko daugiau nei pusę savaitės, o nutrūkus gitaros stygai reikėjo laukti atlyginimo, kad būtų galima nusipirkti kitą. Šias ir dar daugiau ne vien šviesių, tačiau, svarbiausia, visiškai tikrų istorijų išgirsite 14 val.

Pokalbis apie muziką / Eimantas Belickas

O nuo 15 val. išmuš futbolo gerbėjų valanda. Pirmosiose A lygos varžybose tiesiogiai susitiks Kauno „Žalgiris“ su Marijampolės „Sūduva“, o 17 val. įvyks Vilniaus „Riterių“ ir Vilniaus „Žalgirio“ „mūšis“.

Lengvam vakarui – pramoginė dalis su laidoje „Mano pramogos veidai“ viešinčiu dainininku, muzikos kūrėju Justinu Jaručiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)