Šiais metais laidos gerbėjų laukia visiškai naujos ir dar įspūdingesnės kaukės. Tam, kad pavyktų pagaminti sudėtingus kostiumus, kaukių kūrėjų komandą papildė dar daugiau žmonių – skulptorių, dizainerių, siuvėjų.

Nepaisant to, kad šį kartą prie projekto kūrimo dirba gerokai didesnė komanda, kiekvieno dalyvio konfidencialumas yra saugomas taip pat griežtai ir be jokių išimčių.

Kaip ir praėjusiais metais, po įspūdingomis kaukėmis slėpsis netikėti svečiai: garsūs dainininkai, sportininkai, televizijos laidų vedėjai, aktoriai ir visuomenės veikėjai. Įminti svarbiausią projekto mįslę – kas po kauke – nebus lengva ir šį kartą, nes visi dalyviai kaip įmanydami stengsis sumėtyti pėdas ir paslėpti savo tikruosius balsus.

Komisijos kėdėse žiūrovai išvys daug simpatijų sulaukusius garsiausius Lietuvos brolius LavTwins – Kšištofą ir Darjušą Lavrinovičius, žodžio kišenėje neieškančią „Radiocentro“ laidų vedėją Liviją Gradauskienę, grupės „The Roop“ lyderį Vaidotą Valiukevičių, smalsiausią praėjusio sezono komisijos narę, televizijos laidų vedėją Indrę Kavaliauskaitę ir naują narę – ekscentriškąją dainininkę Moniką Liu.

Jau šį sekmadienį 19.30 val. LNK žiūrovams prisistatys pirmosios šešios kaukės, o likusias šešias išvysite kitą sekmadienį, rugsėjo 19 d.
Kviečiame susipažinti su naujaisiais šou herojais ir straipsnio pabaigoje balsuoti, kuri šio sezono kaukė jums patinka labiausiai!

PANTERA

Panteros kaukę sudaro daugiau nei 150 blizgių metalinių plokštelių. Bendrai kaukės ir kostiumo gamyba užtruko tris savaites. Panteros galvos svoris siekia net 3 kilogramus.

RAUDONVIRŠIS

Raudonviršio kostiumui pasiūti buvo sunaudota net 15 metrų tikro šilko. Vidinės grybo kepurės dalies išlankstymas ir išformavimas užtruko valandų valandas.

ANANASAS

Ananaso galvai pagaminti buvo reikalinga 184 „piramidės“, kurias kiekvieną reikėjo klijuoti atskirai. 184 vienetai aukso karoliukų yra susmaigstyta Ananaso galvoje. Ananaso kostiumui pasiūti prireikė 5 metrų medžiagos.

ĄŽUOLAS

Tam, kad pagamintų Ąžuolo kaukę, savo jėgas sujungė penki skirtingų sričių profesionalai: veltinio meistrai, dizaineriai, skulptoriai, maketuotojai ir siuvėjai. Tikroviškas Ąžuolo šaknis vėlė profesionali veltinio meistrė ir dažė ekologiškais dažais.

ZUIKUTĖ

Zuikutės kaukės vienos ausies ilgis siekia 1 metrą ir 20 centimetrų. Vien Zuikutės suknelei pasiūti prireikė 20 metrų 5 skirtingų spalvų tiulio ir užtruko vieną savaitę.

DRUGELIS

Drugelio kostiumui pasiūti prireikė 11-kos skirtingų blizgių medžiagų. Tam, kad pagamintų drugelio sparnus, dizainerių komandai prireikė padaryti 4 skirtingus maketus.

LŪPOS

Lūpos – viena patogiausių ir lengviausių kaukių projekto istorijoje. Tačiau aukštakulnių kulno aukštis siekia 14 cm.

AVINAS

Avino akys pagamintos iš tikrų „Swarovski“ kristalų. Avino pelerinai pagaminti buvo specialiai sukurtas audinys, gaminamas audinio brėžinys ir daromas audinio spaudas. Tarp avino ragų yra 69 cm atstumas.

VARLĖ

Varlės kostiumui pasiūti buvo sunaudota 10 metrų latekso. Abiem Varlės kojų ir rankų pirštinėms pagaminti prireikė 2 dienų. Maža to, dailininkų komanda privalėjo sukurti išskirtinę rankų ir kojų konstrukciją, kad žvaigždei ant scenos būtų ne tik patogu vaikščioti, bet ir laikyti mikrofoną.

ŠUO

Šuns kaukės galva sveria net 8 kilogramus. Žvaigždė turi scenoje stovėti su 8 centimetrų aukščio kulnais.

SUPERHEROJUS

Superherojaus figūros formavimui sunaudoti 8 metrai sintepono. Tam, kad pasiūtų Superherojaus skraistę, buvo sunaudota 12 metrų medžiagos.

BAUBUKĖ

Visa Baubukės kaukė sveria 10 kilogramų. Kaukei sukurti buvo panaudota 6 metrai porolono ir 11 metrų kailio.

Balsuokite ir rinkite įspūdingiausią šio sezono kaukę čia:

Nuotraukų albume - pirmųjų dviejų laidų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)