„Tai pirmas kartas, kai man taip trumpai nukirpo plaukus. Pradžioje kasų buvo gaila, tačiau labai greitai pripratau prie naujovių. Kas keisčiausia, kad artimiausi šeimos nariai net nepastebėjo skirtumo“, – šypsosi talentinga aktorė S. Vievesė.

Kokios emocijos užplūdo išgirdus, jog dėl naujo vaidmens teks pasiryžti drastiškiems išvaizdos pokyčiams? Skaistė tikina, jog panašios, kaip kad sulaukus serialo prodiuserio Andriaus Urbanavičiaus skambučio su pasiūlymu tapti pagrindine serialo heroje – abiem atvejais, kaip sako pati aktorė, tai buvo stipriai gera nuojauta. „Pokyčiams pritariau nedvejodama, jau labai seniai man reikėjo pabėgti nuo paauglės įvaizdžio, tikiuosi, kad pavyko“, – sako žavią romantikę Moniką seriale vaidinsianti S. Vievesė.

Skaistė neslepia – visoms savo draugėms ji jau papasakojo apie ką bus naujasis serialas: „Apie meilę, draugystę, jaunos moters išgyvenimus, aistrą ir nuosmukius.

Man patinka iššūkiai, šio projekto kūrybinė komanda pasiūlė galimybę kurti naują, man dar neatrastą charakterį personažą, labai tuo džiaugiuosi“.

Sausio mėnesį LNK televizijos eteryje startuos serialas „Monikai reikia meilės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)