Milijono peržiūrų vien kanale „Youtube“ sulaukęs T.Bagdonavičiaus dainos „Seksas pajūry“ klipas šįkart sulaukė ne tik gerbėjų, bet ir jame nusifilmavusios gražuolės Kristinos buvusio vyro dėmesio. Vyrui nežinant šiame intriguojančiame ir seksualiame muzikiniame vaizdo klipe nusifilmavo jo mylima moteris. Netrukus vaikai jam pasakė, kad neva jų mama Tomui (atlikėjui Tomui Bagdonavičiui) turėjo parodyti krūtis.

TV3 laidos komandai pakalbinti Kristinos nepavyko, bet apie šią situaciją mielai sutiko papasakoti pats dainininkas. „Vyrai, nebūkit pavydūs. Tegul filmuojasi, fotografuojasi, daro. Tegul parodo, kokios gražios. Kaip tik turėtumėte džiaugtis, kad laikina, kad komentuoja, nes grožio nepaslėpsi. Kuo daugiau grožio, tuo gražiau gyvensim“, – kreipėsi į žiūrovus jis.

Pasiteiravus, kaip kilo tokia idėja, Tomas sakė, kad tiek peržiūrų tikrai nesitikėjo. Tačiau idėja buvo sukurti linksmą vaizdo klipą, kuris taptų populiariu. Jis sako, kad žmogus turi visiškai neturėti humoro jausmo, kad to nesuprasti.

„Nieko ji nerodė. Porą sykių bendravome per facebooką, pajuokavome, bet atrankos nebuvo. Ne porno filmą rinkom (juokiasi). Tokio reikalavimo nebuvo. Tą dieną filmavome Klaipėdoje ir visos merginos atvyko“, – sako jis.

Tačiau savo ruožtu Audrius pasakojo, kad jo ir Kristinos šeimoje nesantaika kilo po to, kai vyras išvydo provokuojantį klipą, kuriame jo žmona nusifilmavo pusnuogė kartu su atlikėju. Audrius įtaria, kad jo žmona, norėdama pakliūti į filmavimą, atrankos metu turėjo pademonstruoti intymiausias kūno vietas. Kilus konfliktus, Audrius buvo išvežtas į areštinę ir dabar buvusi žmona jį kaltina smurtu.

„Nesu koks nors režisierius. Tie šampūnai, bananas prie kelnių...tie arbūzai iš viso topas. Pasižiūrėjau vieną kartą“, – TV3 laidoje „Prieš srovę“ stebėjosi Audrius.

Youtube.com esančio muzikinio klipo stopkadras

Laidoje vyras taip pat prisiminė, kad ir jiems gyvenant santuokoje Kristina fotografuodavosi apsinuoginusi, kai tik vyras išeidavo į darbą. Kartais ji pakviesdavo seserį fotografuoti ją pusnuogę ar vilkinčią iššaukiančius drabužius. Galiausiai vieną dieną vyrui kantrybė trūko ir jis išvyko į užsienį. Dabar laidos herojus į gimtinę grįžta tik atostogoms.

Vieno tokio vizito metu tarp jų kilo konfliktas. Kaip prisimena „Prie srovę“ herojus, jam būnant močiutės bute, į jį pradėjo veržtis Kristina. Vyras negalėjo uždaryti durų, vėliau jie apsistumdė. Dabar Kristina kaltina buvusį vyrą smurtu, o jis to nepripažįsta. Audriui klipo seksualumas jau ne toks svarbus. Dabar jam gresia nemalonumai su teisėsauga.

Kol pora su teisėsaugos pagalba aiškinasi santykius, atlikėjas Tomas ruošiasi dar vienam ir dar, pasak jo, karštesniam vaizdo klipui, tačiau ar jame ir vėl filmuosis Kristina, vyras neišduoda.

Primename, kad T. Bagdonavičius televizijos laidų herojumi tampa jau ne pirmą kartą. Buvęs Monikos Katunskytės mylimasis jau buvo kaltinamas ir neištikimybe. Televizijos laidoje KK2 per LNK jis tuomet kalbėjo, kad jį tuomet paliko buvusi sužadėtinė Monica Wangombe, mat moteris Tomą apkaltino, kad šis susirado meilužę. Pats vyras metamus kaltinimus neigė.

Meilės romanais ir dailių moterų draugija garsėjantis atlikėjas vis dažniau sulaukia visuomenės dėmesio, tačiau apie naują mylimąją kol kas neatvirauja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (282)