Susumavus lietuvių, užsienio komijų ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad iš kovų dėl kelialapio į „Euroviziją“ pasitraukia dainininkė Aistė Pilvelytė.

Daugiausiai balų pelnė dainininkas Vaidas Baumila. 2-toje vietoje atsidūrė Mia, 3-čioje – M. Linkytė, 4-toje I. Zasimauskaitė, 5-toje M. Kavaliauskas, 6-toje V. Matačiūnaitė, 7-toje “Vig Roses”, 8-toje K. Radžiukynaitė, 9-toje J. Lapatinskas.

Daugiausiai žiūrovų balsų pelnė M. Kavaliauskas, o lietuvių komisijai labiausiai patiko V. Baumila.

Devintąjį kartą jėgas atrankoje bandanti Aistė Pilvelytė savo vokalines galimybes demonstravo atlikdama "Rojaus tūzų" baladę "Dar ne vakaras". "Jūs daugiau pasakojote mums, o ne savo emociją davėte. Jėgos trūko, o žinau, kad jūs turite tą jėgą", - pasirodymą įvertino Vytenis Pauliukaitis. Visi komisijos nariai vienbalsiai skyrė po 9 balus.

Dar prieš konkursą DELFI paklausta, iš kur semiasi tiek ryžto ir entuziazmo, A. Pilvelytė atskleidė, kad pabandęs pirmą, antrą ir netgi trečią kartą žmogus negali pasiduoti ir vis tiek turi siekti savo tikslų. „Aš visada sakau, kad gyvenime lieka ir išlieka tik stipriausi. Ir tie, kurie turi labai daug ryžto ir tam tikrų ambicijų. Pusiaukelėje niekada nevalia pasiduoti. Čia kaip iš tos ABBA dainos „The winners take it all. The looser standing small“, - savo tvirtą požiūrį demonstravo A. Pilvelytė.

2007 m. atrankoje – su daina „Emotional Crisis“ Aistė finale užėmė trečią vietą, 2008 m. atrankoje atlikusi dainą „Troy on Fire“ antrą vietą, 2010 m. atrankoje su daina „Melancholia“ vėl liko antroje vietoje.

Praėjusią savaitę paaiškėjo 10 dainininkų, kurie varžysis dėl bilieto į konkurso finalą. Kiekvieną šeštadienį laidos įrašo metu žiūrovams balsuojant tiesiogiai iškris po vieną konkurso dalyvį. 

Galiausiai liks keturi, kurie susirungs "Eurovizijos" konkurso finale ir vienas iš jų pelnys kelialapį į Kopenhagą. Konkurso dalyvių pasirodymus vertina komisija, sudaryta ne tik iš lietuvių, bet ir užsienio valstybių „Eurovizijos” profesionalų.

Atrankos filmavime, vykusiame prieš Kalėdas, scenoje susirungė šie atlikėjai: Vilija Matačiūnaitė, Vaidas Baumila, Aistė Pilvelytė, „VIG Roses“, Justinas Lapatinskas, Mia, Martynas Kavaliauskas, Monika Linkytė, Ieva Zasimauskaitė ir Kristina Radžiukynaitė. A. Pilvelytei dalyviui šis šeštadienis buvo lemtingas – ji buvo priverstas palikti konkursą.

Daugiau apie dalyvių pasirodymus galite skaityti paspaudę čia.

Atrankos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Išreikškite savo nuomonę apklausoje!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (979)