„Mes pažįstami esame seniai, bet vieną dieną kažkas atsitiko – chemija, burbuliukai. Nežinau, kažkas atsitiko. Kai pasižiūri į žmogų kitaip, nei žiūri visą laiką. Smagu, kad tą kartą abu pasižiūrėjome kitaip“, - laidoje KK2 antradienio vakarą per LNK kalbės gražuolė, skelbiama pranešime spaudai.

Jauna mergina kalbės, kad tikrai dar nesiruošė tekėti. „Nebuvau iš tų, kuri lakstė ir ieškojo. Iš vis nieko neieškojau“.

Beje, tuomet Dileta jau turėjo gyvenimo draugą, tačiau pastarasis buvo labai pavydus. Maža to, jis pykdavo, kad Dileta gundo žiūrovus ant scenos, taip pat drausdavo merginai bent šiek tiek seksualiai rengtis.

„Man pačiai yra keista, kaip vyras neleidžia moteriai segėti sijono. Sako: „Ne, ne, ne, maukis kelnes arba džinsus“, - prisimins D. Meškaitė – Kisielienė.

Dileta apako, kai senas jos pažįstamas Donatas jos paklausė tiesiai. „Jis manęs griežtai paklausė: „Ar galime mes oficialiai draugauti?“. Normalu, kad reikia paklausti. Galbūt vienas galvoja, kad draugauja, o kitas galbūt ne“, - laidoje KK2 aiškins dainininkė.

Nustebusi Dileta nepasakė „Ne“, tačiau merginą dar labiau nustebino, kai po keturių mėnesių draugystės Venecijoje Donatas paklausė: „Ar tekėsi už manęs?“. Mergina nedvejodama pasakė: „Taip“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)