Maksas Melmanas, nusprendęs šeimai padovanoti pudeliuką, nė nedvejodamas ieškojo augintinio su dokumentais, rašoma spaudos pranešime.

„Iš gerų rankų, grynaveislio pudelio. Nors šiaip sakau, kad visi šuniukai yra geri. Jeigu nebūtų problemos dukrai su astma, tiesiog nueičiau į prieglaudą ir pasiimčiau bet kokį šuniuką: ir išgelbėji, ir turi draugą. Bet šiuo atveju mes buvome prisirišę prie veislės“, – sakė jis.

Makso Melmano augintinė

Vardą pudeliukei išrinko Makso dukra Amelie. Kai Leksi atkeliavo į namus, pirmosios savaitės Maksui buvo labai netikėtos. Dainininkas nė nesitikėjo, kad trijų mėnesių šuniukas gali turėti tokį aiškų charakterį.

Maksas Melmanas su augintine

„Ji užsispyrusi. Ir žiauriai sumani. Jeigu mes kalbame apie pirmąsias dienas, tai buvo įdomybių. Išvedžiau į lauką prieš naktį. Ji padarė savo mažus reikalus. Sakau, jeigu tu dar padarysi didelius reikalus, išvis būsi nuostabiausias šuo pasaulyje. Ji pasižiūrėjo į mane, pasakė „okey“ ir padarė didelį. Galvoju, viskas gerai, suradome bendrą kalbą“, – šypsodamasis apie pirmąsias Leksi diena su šeima pasakoja Maksas.

Makso Melmano augintinė

Tačiau jau po keleto dienų Leksi Maksui iškrėtė šunybę – žaisdama nutraukė jo auskarą. Maksas pamanė, kad Leksi papuošalą prarijo. Kuo baigėsi pirmoji Leksi šunybė Maksui? Kaip išmokyti keturkojį cirko triukų ir kodėl kiekvienam šuniui reikalingi drabužiai, sužinosite ir pamatysite šį šeštadienį 17.55 val. LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją