Beveik dešimt kilogramų per maždaug 9 savaites atsikračiusi Irena Starošaitė pademonstravo nepriekaištingą figūrą – tokie pranešimai spaudoje pasirodė prieš maždaug tris mėnesius.

„Jokių stebuklų čia nėra“, – pasakoja Irena.

Beveik dešimties kilogramų dainininkė atsikratė specialios, pastaruoju metu itin išpopuliarėjusios ir daugelio žvaigždžių pamėgtos dietos dėka. Tą pačią dietą jau yra išbandžiusi ne tik Irena, tačiau ir dainininkės Liepa Mondeikaitė, Natalija Bunkė, Ingrida Martinkėnaitė, bei laidų vedėja Aušra Kilkuvienė, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Pirmą kartą išbandžiau tokį dalyką, kuris tinka visam gyvenimui, ir, sakyčiau, tai net ne dieta, o gyvenimo būdas... Badauti neteko, o rezultatus pamačiau labai greitai“, – pasakoja Irena.

Irena Starošaitė

Irenai teko atsisakyti druskos, cukraus, daugumos taip mėgstamų miltinių patiekalų – baltos duonos, bandelių, beveik nevartoti alkoholio, susipažinti su iki tol beveik nevartotais avokadais bei nepakeičiamu prieskoniu tapusiais citrinpipiriais.

Šiandien Irena tiesiog švyti – moteris pastebimai sulieknėjo, nestokoja energijos, o nuo jos veido nedingsta šypsena. Dainininkė atvira – pamačiusi krentant pirmuosius kilogramus, iš pradžių nepatikėjo.

Daugiau apie tai - gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šį antradienio vakarą 20 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)