Vėlvakario šou (late night show, - angl.) vadinamą laidą kuriantis vedėjų duetas pasakojo, kad studijoje skambės smagios muzikos akordai, pokštai, kartais ir liūdesys, o „Mėnulio fazėje“ lankysis įvairūs pašnekovai ir ponia Spontanija.

Prieš laidos filmavimą aktorė socialiniame tinkle prisipažino jautusi jaudulį. „Šiandien pirmą kartą nuo kovo 9 dienos aš einu į darbą. Šiandien yra mano rugsėjo pirmoji. Jaudinuos“, - rašė Beata Tiškevič-Hasanova. 

Jaudulio pastarosiomis dienomis, ko gero, netrūko ir pačiam A. Rožickui, kuris turėjo drąsos atsisakyti vesti laidas „Auksinis balsas“ ir „Tūkstantmečio vaikai“ ir imtis autorinio TV projekto.

Nieko nuostabaus, kad pirmosios A. Rožicko ir B. Tiškevič-Hasanovos laidos atsidurs ne tik smalsaujančių televizijos žiūrovų, bet ir LRT vadovybės akiratyje.
Laidos "Mėnulio fazė" filmavime Beata Tiškevič-Hasanova

Apie susidomėjimą nauja laida bylojo ir tai, kad LRT studijoje per filmavimą buvo pilna žmonių. Susirinkusiems žiūrovams grojo muzikantų grupė su aštrialiežuviu Laurynu Šarkinu priešakyje. Norėdama paantrinti muzikantams į ritmą, Beata stryktelėjo ant scenos ir uždainavo. Žinoma, jei tokį skleidžiamą garsą būtų galima pavadinti dainavimu.

Netrukus jos pavyzdžiu pasekė ir A. Rožickas, surepavęs dainelę apie Pašilaičius, kuriuose užaugo B. Tiškėvič-Hasanova. "Baisu, niekada nebeversiu jūsų stovėti tokioje pozicijoje", - prisipažino laidos vedėjas.

Muzikaliai nusiteikę laidų vedėjai tąvakar buvo neatsitiktinai. Nes premjerinės laidos svečiu tapo dainininkas Andrius Mamontovas.

Su žinomu atlikėju pokalbių laidoje fotografavosi asmenukėms ir aptarinėjo komentarus socialiniuose tinkluose, kitų Lietuvos garsenybių publikuotas asmenukes, "Ledinio vandens kibiro" iššūkį, diskutavo apie A. Mamontovo lytinę orientaciją ir valgė svogūnus su duona ir su lietuviškais litais.

Verta pastebėti, jog laidos svečiui A. Mamontovui reikėjo apsišarvuoti kantrybe atsakinėjant į tokius klausimus, kaip "Ar jūs esate gėjus?" ir santūriai reaguoti į A. Rožicko bandymus įkišti jam į akį svogūno gabalą ar priversti nusikeikti į eterį.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)