Jau vos pamačius, su kuo teks žaisti, vyrams studijoje jauku nebuvo. O po laidos vedėjo Arūno Valinsko replikos – „Džiaze tik merginos”, – vilniečiai 27 metų valstybės tarnautojas Nerijus Karklas ir 36 metų krupjė Vaidas Ulozas prisipažino supratę, kad vargu, ar jiems pasiseks išlikti gyviems. Vyrų nuojauta šįkart pasitvirtino: pasidabinusios žaviomis šypsenomis moterys nutarė, kad žaidime joms vyrų nereikia…

Silpnosios lyties atstovės šįkart buvo kaip niekad stiprios, drąsios, žavios, įdomios ir žaismingos. Jau vien 37 metų gydytojos Evelinos Navardauskaitės-Rudzikienės mėlynų plaukų šukuosena ko verta! „Carpe diem!” – sako žavioji mėlynplaukė ir tikrai išnaudoja bet kokią pasitaikiusią progą. Jos kolegės – 48 metų gydytojos iš Kauno Dianos Zlotnikovienės gyvenimo moto: „Kai Dievas uždaro duris, praveria langelį.” Juokdamasi moteris sako tikinti šiuo posakiu ir čia pat papasakoja linksmą nutikimą, kai ji pasiėmusi naują pasą ir pamačiusi save nuotraukoje nuoširdžiai išsigando.

„Tokios baisios nuotraukos gyvenime nebuvau mačiusi, – pasakojo linksmuolė gydytoja. – Įsigrūdusi pasą į rankinę, iš sielvarto sėdau į automobilį ir vairavau nežinia kaip ir nežinia kur, kol mane sustabdė policija. Jau kai nesiseka, tai nesiseka, pamaniau, ir pratrūkau nenumaldomai raudoti. Policininkas sutrikęs manęs klausia, ko aš verkiu, juk paprašė tik dokumentus parodyti. Sakau, ne dėl to verkiu, kad sustabdėte, o todėl, kad tokią baisią nuotrauką į naują pasą įdėjo… Policininkas nepatikėjo: „Negi tokia jau baisi, kad šitaip verkti reikia? Na, parodykit…” Pažiūrėjo, užvertė pasą ir tyliai sako: „Važiuokit, Diana…”

Pozityviai nusiteikusi žaisti į „Auksinį protą” atvyko ir 38 metų verslo konsultantė, lektorė bei saviugdos trenerė Živilė Jokimčiūtė. Mėgstanti nardyti moteris Egipte yra panirusi net į 40 m gylį, tačiau šįkart stačia galva nėrė ne į jūrą, o į azartišką „Auksinio proto” žaidimą. Svarbiausia, išnerti pirmam…

„Kaip šauksi, taip atsilieps, – sako 32 metų anglų kalbos mokytoja iš Prienų rajono, Gerulių kaimo Jurgita Jaruševičienė. – Esu nepataisoma optimistė ir tikiu, kad gyvenime visada viskas bus gerai.” Pažinęs jo kurtuose televizijos žaidimuose „Taip. Ne” ir „Šeši nuliai – milijonas” dalyvavusią Jurgitą, A.Valinskas linksmai išsišiepė: „Jurgita! Kaipgi ji be manęs, o aš be jos!” Beje, Jurgita nuolat žaidžia protų mūšiuose ir yra dalyvavusi televizijos žaidime „Žinių riteriai ir damos”.

Kurios damos patirtis padės laimėti „Auksinį protą” ir kuriai Dievas šįkart pravers langelį, pamatysime nuostabioje intelektualioje ir labai įdomioje moteriškoje kovoje. „Auksinis protas” – trečiadienį 21.30 val. per LRT!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)