Nuolat besišypsanti, polėkio ir pozityvios energijos kupina TV ir radijo laidų vedėja Asta Stašaitytė dabar gyvena geriausius savo gyvenimo metus. Moteris mėgaujasi grįžimu į TV eterį, džiaugiasi puikiais santykiais su jau užaugusiais sūnumis ir be galo vertina gyvenimo pilnatvę, kurią atrasti padėjo naujasis širdies draugas.

Vis dėlto, kaip rašoma pranešime spaudai, kelias link šios laimės nebuvo lengvas. Asta dar visai neseniai išgyveno itin skaudžią skyrybų dramą su buvusiu vyru Giedriumi Masalskiu.

„8 metai po vienu stogu su žmogum, su kuriuo beveik nesikalbi ir nesilieti. Man taip ir pasakė gydytojas, tu skiriesi arba neišeisi iš psichiatrinių”, – pirmą kartą atvirai prabyla Asta.

Asta neslepia, jog net 8 metus su Giedriumi viešojoje erdvėje vaidino idealią porą. Tačiau uždaros judviejų namų durys slėpė visai kitokią realybę. Moteris pasakoja, kad su buvusiu sutuoktiniu niekada nesipyko, tačiau tarp jų vyravusi apatija ir tuštuma ją, išskirtinio jautrumo asmenybę, slėgė iki pat širdies gelmių.

Asta sako, kad nuo vaikystės buvo be galo jautri, todėl jai labai svarbu darnūs santykiai su žmonėmis, kurie supa kiekvieną dieną. Tad kai po trečiąjį kartą Astos parodytos iniciatyvos skirtis Giedrius sutiko, viskas ėmė keistis iš pagrindų. Vis dėlto, moteris tuo metu nė įsivaizduoti negalėjo, kokie didžiuliai finansiniai sunkumai jos laukė ateityje.

„Buvo mėnesių, kai neturėjau kaip už elektrą susimokėti. Sesuo Klaipėdoje dirbama mokytoja man siuntė maistą per „Barborą“, – neslepia Asta. Ji prisipažįsta, kad po skyrybų lengva ranka visa turtą paliko sutuoktiniui.

Garsi moteris teigia, kad po skyrybų sugrįžo į savo mergautinį butą. Tam, kad galėtų atsistoti ant kojų, paklausė vienuolyno celėje gyvenančio atsiskyrėlio patarimo ir pardavė savo prabangų automobilį.

„Jis man sako, kam tau tas leksusas, aš apie tai net nepagalvojau. Pardavus įsigijau porą kedų ir vaikštau visur pėstute už tuos pinigus“, – pasakoja Asta.

Išsigydyti širdies žaizdas ir iš naujo patikėti meile padėjo naujas vyras, kurį Asta prieš pusantrų metų netikėtai sutiko kavinėje. Būdama praktikuojančia krikščione garsi moteris susidomėjo budizmą praktikuojančiu vyriškiu. Nepažįstamieji, vedami bendrų interesų, užmezgė pokalbį apie savų tikėjimų panašumus ir nuo to laiko daugiau nebesiskyrė.

Asta atvirauja, kad labiausiai ją žavi, kad šio žmogaus asmenybė išties spalvinga, tačiau tuo pat metu visada spinduliuoja ramybę, o iškilus nesutarimams, jiems visada pavyksta viską išspręsti pokalbiais: „Jei kažkas neaišku, mes iškart pasikalbam. Per pusantrų metų tik vienas kartas, kai nubraukiau ašarą, bet mes pasikalbėjom ir tuoj pat viskas buvo išspręsta. Tai yra ramybės santykiai, aš tokia rami niekada nebuvau.“

Asta prisipažįsta, kad užmezgusi naujus santykius ji labiausiai jaudinosi dėl to, kaip į naują šeimos narį reaguos jos sūnūs. Vis dėlto užteko vienos subtilios užuominos, kuri leido lengviau atsipūsti.

„Žinai koks ženklas buvo, kad patinka draugas? Jie valgė jo pagamintą maistą, jau nuo pirmos dienos. Vau, aš negalėjau patikėti“, – atvirauja Asta.

Laidoje „Bus visko“ Asta taip pat atskleis, kodėl jai santykiuose be galo svarbus seksualinis suderinamumas, kokie bendri pomėgiai vienija porą ir kuri širdies draugo aistra Astą tiesiogine žodžio prasme pykina. Žiūrėkite laidą šiandien 20 val. per LNK.

Asta Stašaitytė apie seksualinį poros suderinamumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)