„Norėčiau vieną klausimą užduoti, tegul atsako. Atsiimant gėles, kada jūs ją tvirtinote, ji iš tribūnos teigė, kad kiauras stogas, reikia šildymui. Ar ligoninės stogas buvo kiauras, ar nebuvo, kai ji perėmė vadovavimą“, – klausimą uždavė N. Matulienė.

Pasvalio taryba tvirtino Pasvalio ligoninės direktorės Sandros Matulienės ataskaitą. Klausimus uždavinėjo pirmoji A. Matulo žmona ir kiti tarybos nariai.

„Ačiū jums už klausimą. Šiandien mes svarstome apie ataskaitą, tikrai ne apie stogą. Šiandien klausimas yra, ar tvirtinamas, ar ne. Kai kreipsiuosi į tarybos narius į merą dėl stogo, mes svarstysime stogo problemą“, – į klausimą sureagavo S. Matulienė.

Antrajai A. Matulo žmonai Sandrai nepatiko tarybos klausimai, o ypač pirmosios žmonos Nijolės.

„O jei grįžtant prie visko ir kalbant apie nusišalinimus, tai aš manau, kad Nijolė Matulienė ir Šarūnas Varna turėtų nusišalinti, nes abu yra susiję su sveikatos centru, kuriam priklauso Pasvalio ligoninė ir visos kitos įstaigos. Jei dėl visiško skaidrumo, nes visi čia labai skaidrūs“, – sakė S. Matulienė.

Dėl kilusio konflikto „KK2“ pakalbino ir A. Matulą, kuris tikino apie tai nieko nežinojęs.

„Kiek žinau, tai ir tuose posėdžiuose, ir sveikatos komitete, ir parlamente, pirmoji ir antroji žmona dirba pakankamai solidžiai. Gal kartais tie klausimai aštresni, bet anksčiau esu stebėjęs posėdžių įrašus, kuriuos žiniasklaida bulvarinė buvo aprašiusi, kad ten kažkas įvyko. Aš ten nieko nemačiau, kad įvyko kažkas“, – kalbėjo jis.