Pasak Manto, sunkiausias dalykas yra kristi. „Skauda. Antrąsyk nesinori“, - šypsosi. Pradžia buvo labai sunki, nes jis niekada nečiuožė nei pačiūžomis, nei važinėjo riedučiais.

Dailusis čiuožimas visų pirma yra labiau sportas nei menas, jam reikia ne tik fizinių, bet ir dvasių jėgų. Čia reikia proto ir kūno vienybės stovint ant vieno peilio“, - atviras Mantas.

Pasak jo, sunkiausia buvo nepasiduoti, nes vis atrodė, jog po visų įdėtų pastangų – jokios šviesos. „Čiuoždavau ne valandą ir ne dvi, būdavo, kad nulipdavau nuo „Akropolio“ ledo vidurnaktį. Nepaisant to, atrodė, kad nesulauksiu projekto pradžios“.

Tačiau sudėtingiausias etapas – jau praeityje. Labiausiai jis dėkingas savo partnerei Agnei Oradauskaitei. „Ji mane palaiko, yra labai smagi ir moka įtampą pakeisti humoru“, - profesionaliai čiužėjai pagyrų negaili Mantas.

Jis nė trupučio nesigaili sutikęs dalyvauti LNK „Šokiuose ant ledo“: „Tai – kartu ir dvasinė patirtis, nes norisi išbandyti savo ribas. Dėsiu visas pastangas, kad premjerai pasiruoščiau puikiai. Man didelė garbė, kad esu pakviestas į šį neeilinį televizijos projektą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)