Neseniai Andrius grįžo iš Pietų Europos, kurioje ilsėjosi kartu su savo keturkojais Arizona ir Oregonu. Sicilijoje, Palerme, Andrius praleido tris, Romoje vieną, o Prancūzijoje, Antibuose, du su puse mėnesio, rašoma pranešime spaudai.

„Italijoje yra visiškas šunų rojus ir kuo toliau į pietus, tuo didesnis rojus. Ir jeigu jau mes kalbėsim apie Kalabriją arba Siciliją, tai yra tikriausiai draugiškiausia šunims vieta visame pasaulyje, kiek man teko matyti“, – šeštadienio popietę 17.55 val. LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“ teigs rašytojas.

Italiją daugelis gyvūnų mylėtojų apibūdina vienu žodžiu – rojus. Sakoma, kad Europoje nėra geresnės ir mielesnės šalies keturkojams, nei pietų Apeninų pusiasalyje įsikūrusi Italija. Čia ne tik parduotuvės nuklotos daugybe keturkojams skirtų kokybiškų produktų, restoranuose ruošiami patiekalai keturkojams, o pliažuose ištisi kilometrai skirti būtent augintinių linksmybėms ir žaidimams.

Andrius Užkalnis labai išsamiai su savo keturkojais ištyrinėjo aplankytus miestus ir regionus. Kasdien rašytojas su savo šunimis nueidavo dešimtis kilometrų.

„Aš keliuosi 6 ryto, šiek tiek pasimankštinu ir mes einam labai ilgam pasivaikščiojimui. Labai ilgam, tai turiu omeny tikriausiai apie 10 kilometrų, kartais daugiau.“

Andrius teigia, kad bendra psichologinė šunų būsena išvykus iš Lietuvos į Italiją yra kur kas geresnė. Parduotuvėse galima rasti kur kas didesnį pašaro ar medikamentų pasirinkimą, o kur dar ištisi kilometrai specialiai keturkojams skirtų paplūdimių.

Rašytojo Andriaus Užkalnio pasakojimą apie keturkojų rojų, naudingus ekspertų patarimus, istorinį pasakojimą apie populiariausią šunų veislę, bei kaip laimėti naują mobilųjį telefoną išgirsite ir pamatysite šį šeštadienį populiariausioje laidoje gyvūnams – „Gyvūnų pasaulis“ 17:55 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją