Iš kelionės grįžusi laidos vedėja priminė susirinkusiems TV3 naujo sezono šūkį „Čia šviesu” ir žadėjo, kad televizijos žiūrovai išvys daug naujų istorijų. A. Kudabienės teigimu, jose vyraus daugiau pozityvumo.

„Esu įsitikinusi, kad jeigu mes ieškosime išeities, būtinai ją ir rasime. Stovėti vietoje yra jau negatyvu. Kelionė į Afriką - viena iš tų, kurioje pamatėme, kaip toje šalyje sunku, tačiau gyventojai geba paprastais dalykais pašviesinti gyvenimą”, - pasakojo A. Kudabienė.

Pirmoje laidoje žiūrovai ir vakaro svečiai buvo supažindinti apie tai, kokius žaislus pasigamina Afrikos vaikai. Pastarieji išradingi: iš plastmasinių butelių sukonstruoja įsivaizduojamus automobilius. A. Kudabienė tikino, kad tokius vaizdus turėtų pamatyti lietuvių atžalos. Tos pačios nuomonės buvo ir su ja po Zambiją keliavęs atlikėjas Andrius Mamontovas. Rodytame vaizdo įraše vyras tikino, kad išvysti minėtus vaizdus būtų labai naudinga ir jo atžaloms.

Rodytoje laidoje taip pat buvo paliesta AIDS tema, šia liga sergantys Afrikos vyrai bando pasveikti neįprastu būdu.

„Vyrai naiviai tiki, kad pasimylėję su skaisčiomis merginomis, jie tikrai pasveiks”, - tokią informaciją pasakojo vietinis Zambijos gyventojas rodytame vaizdo įraše.

Pati po Zambiją keliavusi laidos vedėja tikino, kad antrą kartą į tokią kelionę, vargu, ar leistųsi.

„Nežinau, ar ryžčiausi antrą kartą, abejoju. Tikrai sunku buvo matyti žmonių vargą ir gyvenimo sąlygas”, - atvirai kalbėjo moteris. Ji užminė, kad įspūdžiai išliks ilgai atmintyje.

Susirinkę kolegos ir bičiuliai tą vakarą mielai klausėsi laidos vedėjos pasakojimų. Taip pat nudžiugino ją malonia staigmena: sveikinimu su gimtadieniu. Plojimai ir palinkėjimai laidos vedėjos šventės proga vainikavo renginį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją