Nors televizijos ekrane Rolandas visas savo partneres atvirai varsto begėdiškais ir vertinančiais žvilgsniais, už filmavimo aikštelės ribų aktorius tampa santūriu ir netgi droviu. Į pašmaikštavimus apie gausias meilės scenas, kurias jam tenka vaidinti su gražiausiomis šalies aktorėmis, jis atsako taupia šypsena: „Nuo to laiko, kai mano draugai per televiziją pamatė pirmuosius serialo anonsus, jie nepraleidžia nė vienos progos man į akis pasakyti, kaip jie man pavydi. Bet man Germano Kaunecko vaidmuo – tik darbas. Aš žiūriu į jį kaip į bet kurį kitą vaidmenį: stengiuosi suprasti, kokiomis gyvenimo tiesomis vadovaujasi mano personažas, ir kuo įtikinamiau jas perteikti žiūrovams“.

Rolandas tikina, kad gyvenime jis nėra itin impulsyvus, įsimyli gana retai ir į moteris tikrai nežiūri vien kaip į aksesuarus. „Nežinau, gal kai kurie vyrai moteris vertina tik pagal tam tikrus išorinius duomenis – ūgį, plaukų spalvą, talijos ar krūtinės apimtį, bet aš tokių išankstinių nusistatymų neturiu, - prisipažįsta aktorius. – Simpatijas moteriai pradedu jausti tik tada, kai su ja pabendrauju ir pradedu ją pažinti“.

Seriale „Pavogta laimė“ Rolandui tenka vaidinti ne tik nepasotinamą geismą, bet ir fatališką meilę – jo personažas dukart įsimyli tą pačią moterį, dėl kurios abu kartus yra pasiruošęs apverst aukštyn kojom visą savo gyvenimą. Paklaustas, ar jis pats tiki visą gyvenimą trunkančia meile, Rolandas vėl santūriai šypteli: „Manau, kad visi santykiai neišvengiamai vystosi ir kinta. Medaus mėnesis negali trukti ištisą gyvenimą. Ar visą gyvenimą gali trukti santykiai, nežinau. Mano gyvenime dar taip nebuvo“.

Kiek truks Rolando vaidinamo mafijozo Germano Kaunecko meilė, žiūrovai sužinos, jei įdėmiai seks serialą „Pavogta laimė“ šiokiadieniais 19.10 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)