Josif su džiugesiu praneša, kad prieš keletą mėnesių prasidėję serialo filmavimai tęsiasi iki šiol, ir tęsis dar ilgai, kadangi kūrėjai žiūrovams paruošė ne vieną siurprizą.

„Siužetinės linijos nenorėčiau atskleisti, juk žiūrovams įdomiau viską pamatyti patiems, ką jau galės padaryti nuo rugsėjo mėnesio. Su serialo scenaristu Edvinu Kalėda bendradarbiaujame ir esame pažįstami virš 10 metų, aš puikiai atpažįstu jo rašymo stilių, tačiau jis vis dar sugeba mane nustebinti. Tad skaitydamas šio, naujojo, sezono scenarijų radau ne vieną intriguojantį dalyką, kuris sukėlė lengvą šoką. Neabejoju, kad ir žiūrovai nenusivils“, – apie artėjantį LNK serialo „Rimti reikalai“ sezoną pranešime spaudai pasakojo J. Baliukevič.

Šiltąjį sezoną paskyręs poilsiui, aktorius prisipažino, kad buvo išvykęs paatostogauti pas savo šeimą, kuri gyvena užsienyje. O grįžęs sulaukė netikėto skambučio.

„Vos spėjau grįžti, sulaukiau tėčio skambučio, kad, žinai, aš irgi sugalvojau atostogauti ir į Lietuvą atskristi poryt. Tad šią vasarą nemažai laiko praleidau su šeima“, – su šypsena veide apie staigmeną kalbėjo Josif.

Savaitę kartu su tėčiu atostogavęs aktorius neleido laiko veltui, abu jie nusprendė vykti į lietuviškąjį pajūrį ir ten ne tik pasimėgauti saule, bet ir užsiimti tuo, ką labiausiai mėgsta.

„Ekspromtu sugalvojome nuvažiuoti į pajūrį. Net neįprasta, nes niekada su tėčiu neatostogavome tik dviese. Turėjome labai gerą ir įdomų laiką. Tėčiui pavyko paskraidyti virš Drevernos marių parasparniu, o man gerokai pašokinėti per Baltijos jūros bangas vandens motociklu“, – įspūdžiais dalinosi serialo „Rimti reikalai“ aktorius Josif Baliukevič.

Naujas, kupinas netikėtumų serialo „Rimti reikalai“ sezonas – jau nuo rugsėjo 5 dienos, pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją