Tiesa, šįsyk pilvukas – suvaidintas. Populiaraus LNK humoro serialo „Baisiausia mano gyvenimo savaitė“ serialo herojai – Ieva ir Mikas - pagaliau susituokė, o dabar jaunavedžių laukia antras didelis išbandymas – savaitė iki vaiko gimimo. Naująsias „Baisiausios mano gyvenimo savaitės“ serijas žiūrovai išvys jau rytoj, trečiadienį, 20.25 val.

„Nors pilvas ir netikras, bet kolegos užsimiršta į jį reaguoja natūraliai: ir per durias pirmą praleidžia, ir ranką paduoda, ir atsikelti padeda, - kvatojasi Eglė Driukaitė, seriale „Baisiausia mano gyvenimo savaitė“ vaidinanti ką tik šeimą sukūrusios turtingų tėvų dukros personažą.
„Iš tikrųjų tik pritaisius nėštumą jaučiuosi kaip besilaukianti: natūraliai pradedu saugotis, glostyti pilvą – atgyja ką tik buvę įpročiai“, - pasakoja Eglė Driukaitė.

Aktorė sako, kad vaidinti nėščiąją jai lengviau, nes ką tik pati laukėsi. „Dabar jau daug ką suprantu kitaip. Ir, pajutusi sąrėmius, gal jau nebesiurbčiau kilimo, kaip prieš pirmąjį gimdymą“, - kvatojasi aktorė. O jos herojė Ieva, seriale, aišku, patirs ne vieną ultrapavojingą ir juokingą situaciją.

Tikrame gyvenime šeimą su muzikantu Viliumi Alesiumi sukūrusi aktorė sako kol kas šeimos padidėjimo neplanuojanti. „Man labai gražu didelės šeimos, bet su broliuku ar sesute Emilei dar palauksim!“, - patikino aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)