„Stiliaus laida tai natūralus, dabar jau projekto „Tu turi ką apsirengti” tęsinys. Buvo knyga, tuomet didžiulis šou „Siemens“ arenoje, o dabar − stiliaus pamokų serija. Na, o kitais metais laukia antra knygos dalis“, − apie idėją savo stiliaus taisykles pateikti internetinėje pamokų serijoje pasakoja A. Jagelavičiūtė.

Šešiose pamokose Agnė papasakos apie penkis skirtingus figūros tipus ir būtent jiems tinkančius drabužius, išmokys, kaip atlikti savo spintos reviziją, suformuoti savo drabužių kapsulę bei kurti šventėms ir kitoms svarbioms progoms skirtus drabužių derinius, pagal atitinkamus aprangos kodus. O taip pat atskleis pagrindines taisykles veido priežiūros, makiažo ir plaukų formavimo srityje bei pirmą kartą išsamiai aptars vyrų stiliaus klausimus.

„Šios stiliaus pamokos man atrodo yra svarbios dėl to, kad mes čia nevaidinsime „fašionistų“. Šios stiliaus laidos, kaip ir mano knyga, patarimus teiks ne mados mylėtojoms, bet kasdieninėms moterims, kurios tiesiog nori atrodyti stilingai. Būtent joms noriu suteikti pasitikėjimo kiekvieną rytą stovint prie spintos“, − apie savo stiliaus pamokų išskirtinumą kalba A. Jagelavičiūtė.

Stiliaus pamokose apsilankys ir pramogų pasaulyje puikiai pažįstami veidai. Grožio taisyklių pamoką A. Jagelavičiūtė kūrė kartu su keturiomis šios srities specialistėmis: visažiste Alina Silivanova, šukuosenų meistre Margarita Jakučinskaite, odos priežiūros specialiste gydytoja Rūta Merkyte bei tatuiruočių meistre Silvija Sablinskaite. Šios profesionalės ne tik išsamiai papasakos savo srities taisykles, bet ir parodys, kaip makiažo, šukuosenos ir net kūno piešinių pagalba savo stilių išpildyti iki galo.

Tuo tarpu prieš šventes pasirodysiančioje laidoje, A. Jagelavičiūtė apie aprangos kodus kalbės ir įspūdingus šventinius įvaizdžius kurs penkioms žinomoms moterims: Ievai Mackevičienei, Deimantei Kazėnaitei, Militai Daikerytei, Tomai Vaškevičiūtei ir Gelminei Glemžaitei.

„Tu turi ką apsirengti. Stiliaus pamokos su Agne Jagelavičiūte“ – jau šį antradienį, 20:30 per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)