Šį sezoną, anot Arūno Valinsko, susirinko ypač gabūs, muzikalūs dalyviai, tad nusimato stiprios ir kvapą gniaužiančios kovos. Be jokios abejonės, kai praėjusiais metais laimėjo Paulius Bagdonavičius, Valinskų komanda jautėsi puikiai, tačiau sau visų nuopelnų jie nepriskiria.

Kokios gi savybės būtinos būsimam laimėtojui? A. Valinskas įsitikinęs, kad būsimam laimėtojui be puikaus balso svarbus ir imlumas bei dėmesys mokytojų pastaboms, kritiškumas ir sugebėjimas keistis. „Jei ateina žmonės, kurie nori tik parodyti save, kyla klausimas, kodėl jie iki šiol netapo žvaigždėmis? Mokytojų komanda praveria duris sėkmei ir siūlo galimybę tobulėti ir siekti savo tikslo tiems, kurie iš tiesų to trokšta“, – kalbėjo A.Valinskas.

Paklaustas, ar jau turi savo favoritą, Arūnas Valinskas gudravo. „Taip, turiu, bet tikrai nesakysiu. Komandoje yra keli favoritai, bet kai prasidės kovos tiesioginiame eteryje, bus aišku, kas atsiskleis“, – sakė žinomas pramogų pasaulio atstovas.

Kartu su savo žmona vienoje komandoje dirbantis Arūnas mano, kad tai tik privalumas: „Dirbame su Inga ranka rankon, puiku, kad esame dviese, mūsų komandoje yra vienas žmogus, kuris dainuoja, kitas – daug metų dirbęs šou srityje. Tad galime pasiūlyti ir dainavimo, ir elgesio scenoje patarimų. Kai vyksta pasirengimas finalinėms kovoms, dvi galvos sugalvoja daugiau nei viena, daug lemia ir sceninis įvaizdis“, – teigė šou verslo žinovas.

Visgi smalsu, ar A.Valinskui lengva rasti kompromisą su žavingąja žmona ir ar verdančios aistros filmavimo aikštelėje nepersikelia ir į namus? Daugiausiai problemų, pasak A.Valinsko, kyla per „akląsias“ perklausas ir finalus, kuomet vyksta atsakingiausi sprendimai, dalyvių šalinimas. Arūnas Valinskas atvirai prisipažįsta: jis stengiasi išlikti racionalus, o Inga – emocionalesnė, jausmingesnė. „Esu linkęs nusileisti Ingai, bet būna ir taip, kad, kai dalyvis man patinka, aš nepasitariu. Žinoma, dažniausiai stengiamės pasitarti“, – pasakojo A.Valinskas.

Jau rudenį prasidėsiančio trečiojo „Lietuvos balso“ sezono mokytojas Arūnas Valinskas žada, kad stebins ne tik dalyviai, bet ir patys mokytojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)