Projekto vedėja jau ne kartą stebino neįtikėtinais įvaizdžiais: ji puošėsi Liutauro Salasevičiaus, Evos Mankus ir kitų šalies dizainerių kurtais apdarais. Šį šeštadienį Vaida trauks akį Aidos Milašiūtės-Einorės kurta suknele.

Nors V. Skaisgirė atrodė nepriekaištingai, šmaikštusis magiško šou vedėjas A. Rožickas, atkreipęs dėmesį į suknelės išryškintus kolegės figūros linkius, nesusilaikė – iškrėtė paauglišką „niekšybę“.

„„Didžiajame magijos šou“ vienas netikėtumas geną kitą netikėtumą. Ir dabar aš atliksiu netikėtumo pokštą, nes be stebuklų ir nesąmonių čia būti negali. Įdėmiai klausote? Matote mano pirštą? Aš tikiuosi, kad garso režisieriai uždės ypatingą garsą“, – po šių žodžių A. Rožickas netikėtai bakstelėjo į savo kolegės krūtinę.

Salėje pasigirdo juokas, o pati V. Skaisgirė tiesiog neteko žado. Andriui beliko sprukti. „Finalas, ponios ir ponai. Negali pykti, Vaida. Nieko nepadarysi, „Didysis magijos šou“ ir mažasis jo vedėjas iškrėtė maža niekšybę, bet jūs neužpykite ant manęs“, – juokdamasis savo kolegės atsiprašinėjo V. Rožickas.

Kaip viskas vyko galima pamatyti specialiame projekto filmuke:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)