48 metų atlikėja sulaukė nemažos šusnies dokumentų su įrodymais ir kaltinimais. Kaip skelbia TMZ, daugiausiai kaltinimų žvaigždė sulaukė dėl žmogaus ir darbuotojo teisių pažeidimų.

Žurnalistams gauti žvaigždės komentarą nepavyko.

Buvusią komikę ir vadybininkę M. Carey pasamdė dar 2013 metais ir priėmė į didžiulę savo komandą. Ketverius metus moterys buvo tiesiog neišskiriamos, tačiau prieš kiek daugiau nei metus situacija pasikeitė.

2016 metų kovą atlikėjai artimas šaltinis pranešė, jog Stella neatliko savo vadybininkės pareigų.

#empoweringwomen 👊🏾🔥💋 @mariahcarey @mishkabulochnikov #empowereachother #empowergirls

Публикация от Stella Bulochnikov (@stellabulochnikov) 3 Май 2017 в 10:47 PDT

„Ji ne vadybininkė, o televizijos prodiuserė. Ji, galima sakyti, persikraustė pas Mariah ir dabar turi tiek darbuotojų, kad gali daryti ką nori. Ji tampo virvutes ir Mariah daro tai, ką jai sako“.

Ir iš tiesų S. Bulochnikov prodiusavo atlikėjos TV šou „Mariah'jos pasaulis“. Vadybininkė jai taip pat padėjo išsiskirti ir su australu sužadėtiniu Jamesu Packeriu.

Tačiau praėjusiais metais pasirašiusi sutartį „Jay-Z's Roc Nation“ M. Carey gavo ne tik įrašų kompanijos, tačiau ir vadybos paslaugas ir būtent tuomet suprato, kad Stella jai nebereikalinga. Kol kas abi moterys nuo komentarų susilaiko. Viešumos vis dar nepasiekė ir detalesnė informacija apie kaltinimus. Žinoma tik tiek, kad Stella nebedirba su Mariah ir jos pasirodymus kuruoja Jay Z komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)