- Esi iš Žemaitijos sostinės Telšių. Ar esi užsispyrusi žemaitė?

- Negaliu sakyti, kad labai užsispyrusi. Tačiau jeigu kažko labai užsinoriu, leidžiu sau, kad ir kiek tai kainuotų.

- Mėgstamiausias aksesuaras ar stiliaus detalė, be kurios neapsieini?

- Niekada neišeinu be auskarų. Be jų jaučiuosi lyg ką palikusi namuose. Šiaip dievinu sukneles. Jų mano spintoje galima rasti net 25. Tai mano silpnybė.

- Tavo vaikino savybė, dėl kurios įsimylėjai jį?

- Labiausiai jį myliu už tai, jog sugeba išspausti mano šypseną net tada, kai būnu pikta ar suirzusi. Jis labai geras ir šiltas žmogus. Vertinu jį už tai, kad jis kreipia dėmesį į mano pastabas ir stengiasi ieškoti kompromisų.

- Kokie vaikinai niekuomet tavęs nesužavėtų?

 - Išsišokėliai, gerą nuomonę apie save turintys vaikinai. Tokie man kelia juoką. Neturintys savo nuomonės ir tikslų taip pat nesužavės. Galiu drąsiai sakyti – man svarbi žmogaus išvaizda. Juk kiekvienai malonu stovėti šalia tvarkingo, skaniai pasikvepinusio vyro.

 - Kaip manai, kokių savybių reikia dainininkei?

 - Charizmos. Niekam nebus įdomu klausytis ir žiūrėti į pilką asmenybę. Lygiai taip pat svarbu – balsas. Neužtenka turėti tik gerą balsą, reikia mokėti jį valdyti ir atrasti kuo daugiau spalvų. Na, prie viso šito – nuoširdumas. Kai žmogus dainuoja iš visos širdies, tai matosi. Jeigu dainininkas sugebės priversi klausytoją dainuoti kartu ar netgi nubraukti ašarą – gerai. Tada jis žino, ką daro ir ko nori publika.

 - Ką studijuoji? Ar tai buvo tavo svajonė?

 - Studijuoju Klaipėdoje, Socialinių mokslų kolegijoje, Kūrybos ir pramogų industrijas. Nepasakyčiau, kad tai svajonių studijos. Visų pirma, kaip ir daugelį bendramokslių patraukė skambus programos pavadinimas.

Aš visada svajojau koncertuoti didelėje scenoje. Malonu, kai savo klausytojų veiduose matau šypsenas, o dažnai ir ašarą. Gera, kai savo dainomis paliečiu kažkieno širdį. Nestojau į vokalo studijas, nes dainavimą palikau laisvalaikiui. Bet... Kas gali žinoti, kaip vieną dieną ims ir pasisuks mano gyvenimas.

 - Ar mėgsti fotografuotis? Ar kada nors išdrįstum fotografuotis nuoga?

 - Mėgstu. Net labai. Kaip galėdama stengiuosi įamžinti kuo daugiau savo gyvenimo akimirkų. Ar išdrįsčiau nusifotografuoti nuoga? Tikriausiai ne. Nebent tos fotografijos būtų tik man ir mylimam žmogui.

 - Kas gyvenime yra dižiausias tavo mokytojas, kuris negaili patarimų?

 - Yra keli žmonės, negailintys gero patarimo ar spyrio į užpakalį. Visų pirma, - mano mama. Jos ranka yra ir bus pati brangiausia, kuri glostys ir globos. Dar viena mokytoja - geriausia draugė. Randame viena kitai puikių patarimų, su kuriais tampa lengviau gyventi. Na, ir dar vienas brangus žmogus – mano močiutė, kuri kritikuodavo gerąja prasme ir neleisdavo nustoti dainuoti. Gaila, dabar ji mano dainų klausosi iš dangaus.

 - Su kuo norėtum stovėti vienoje scenoje ir atlikti dainą kartu?

 - Leiskite stipriai pasvajoti. Iškart į galvą ateina tik vienas asmuo - amerikiečių atlikėja Alicia Keys. Netgi girdžiu dainą ,,If ain`t got you“.

 - Ar turėjai abejonių dėl dalyvavimo „Lietuvos balse“?

 - Abejonių nekilo. Žinoma, tai kainuoja daug nervų, kantrybės ir streso, bet tos kelios minutės ant scenos atperka viską. Kas gali stabdyti, jei jauti didelę aistrą muzikai? Nepaisant finansų, kurių reikia kelionėms į repeticijas iš Telšių – manęs nestabdo niekas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)