D. Montvydas į finalines kovas delegavo moksleivę Justiną Budaitę iš Mažeikių, dainininkę Gintarę Petkevičiūtę–Notą, fantastišką pasirodymą surengusią Lianą Pušnovą, lietuviškąją Shakirą Nataliją Demeško, į pramogų pasaulį besiveržiantį Audrių Janonį ir Kauno panteromis vadinamas Moniką ir Kristiną.

I. ir A. Valinskai į finalines kovas kelią nutiesė šiems savo mokiniams: verslininkui Aleksandrui Dirmantui, kriminologei Rūtai Andruškevičiūtei. dainuojančiam boksininkui iš Kauno Daugirdui Šemiotui, linksmuoliams Donatams iš Plungės, lietuviškajai Adelei Aistei Tomkevičiūtei ir auksaplaukei Agnei Bubilaitei.

M. Vitulskio komandai „Lietuvos balso” finalinėse kovose atstovaus latvė Samanta Tina, žavioji ir balsingoji Rūta Žibaitytė, fantastišką pasirodymą vakar surengusi Agnė Juškėnaitė, lietuviškasis Michael Buble Dainotas Varnas, su „žalia korta“ į finalus žengęs Eimantas Bešėnas ir buvusi „Tele Bim Bam“ žvaigždutė Eglė Gadeikytė.

K. Zvonkuvienė į finalines kovas delegavo tokį šešetuką: moksleivę iš Vilniaus Gretą Kvederaitę, Beną Murašką iš Panevėžio, dainininko Valdo Kovaliovo ir Indrės Launikonytės duetą, kaunietę Dianą Bartnikaitę ir vilnietes Eglę Tamulionienę ir Algę Matekūnaitę. 

Jau gruodžio 7-ąją, pirmojoje „Lietuvos balso“ finalinėje kovoje susikaus B. Muraška, Samanta Tina, V. Kovaliovas ir I. Launikonytė, G. Kvederaitė, du Donatai, D. Šemiotas, A. Dirmantas, A. Juškėnaitė, E. Bešėnas, J. Budaitė, Monika ir Kristina bei L. Pušnova.

#VisosEmocijos

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)