DELFI skaitytojai išrinko miestą, kuriame apsilankys „Norfos“ arbūzų mašina. 10 tonų nemokamų arbūzų išsidalins kauniečiai, surinkę 3363 balsus, o išradingumu nustebinę visaginiečiai taip pat išsikovojo nemokamų arbūzų siuntą.

Kauniečiai visu tūkstančiu pralenkė artimiausius savo konkurentus – vilniečius. Aktyviai balsavo ir alytiškiai, surinkę 2086 balsus, ir panevėžiečiai, surinkę 1610 balsų.

Vienas Visagino gyventojas taip norėjo arbūzų, kad iš jo IP adreso balsuota 12 tūkst. kartų. Tiesa, nesąžiningi balsai bandant apgauti sistemą buvo anuliuoti, tačiau „Norfos“ atstovai įvertino visaginiečio pastangas ir nusprendė nemokamais arbūzais pavaišinti ir Visagino gyventojus.

Ačiū, kad dalyvavote! Skanaus kauniečiams ir visaginiečiams, o kitų miestų gyventojams linkime sėkmės dalyvaujant konkursuose ateityje.

Anksčiau Jūros šventės dalyvius pradžiugino maloni staigmena – alinant karščiams, klaipėdiečius atgaivino 7 tonų nemokamų arbūzų siunta.

Akimirkos iš arbūzų dalybų Klaipėdoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)