Kaip pranešė portalas 15min.lt, naktį iš šeštadienio į sekmadienį apgadintas šalia Birutės parko esantis Palangos gelbėtojų postas: išdaužtas langas, ant posto užrašyti įžeidžiantys žodžiai.

Delfi kreipėsi į Palangos gelbėtojų vadą Joną Pirožniką. Jis mano, kad prie Birutės parko esantis gelbėtojų postas apgadintas čeburekų prekeivių: „Manau, kad tai galėjo būti prekeiviai. Jiems labiausiai trukdo gelbėtojai, policija.“ J. Pirožnikas pabrėžia, kad įtarimai prekeiviams – tik jo nuomonė: „Juk nepagautas – ne vagis. Policija suras nusikaltėlį.“

J. Pirožniko pastebėjimu, tokio pobūdžio išpuoliai prieš gelbėtojus yra dažni. Gelbėtojų vadas sako sulaukęs ir jam skirto prekeivių „dėmesio“: „Esu sulaukęs grasinimų, žinučių, pažadų, kad „baigsis blogai“. Piktadariai buvo pradūrę ir mano automobilio padangas."

Artėjant antrajam vasaros mėnesiui, anot J. Pirožniko, gelbėtojai turi labai daug darbo. Tiesa, pagalbos reikia ne skęstantiesiems: „Kovojame su alkoholio prekyba ir su nuo svaigiųjų gėrimų apsvaigusiais asmenimis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)